Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis GRANULE ZA MAČJE STRANIŠČE Z NARAVNO LASTNOSTJO SPRIJEMANJAGranule za mačje stranišče so popolnoma naravne in ne vsebujejo dodatkov. Zelo vpojne, zadržijo neprijetne vonjave ter prispevajo k higieni in dobremu počutju vaše mačke. Ne lepijo se na tačke niti na dlako in imajo nizko stopnjo prašenja. Ob stiku z iztrebki granule tvorijo obliko kroglice, ki jo je mogoče enostavno odstraniti z lopatko. Tako se izognemo nepotrebni porabi.
Varnostna opozorila Peska ne odlagajte v WC školjko!
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine bentonit v granulah 100,00 %. bentonit 60 % in drugi minerali 40 %.
Navodila za uporabo Navodila za uporabo: mačje stranišče napolnimo z granulatom vsaj do višine 5 do 6 centimetrov. Strjene granule vsakodnevno odstranjujemo z majhno luknjasto lopatko. Odstranjen granulat nadomestimo s svežim. Celoten granulat zamenjamo po potrebi. Takrat tudi skrbno očistimo in posušimo mačje stranišče.
Neto količina 5kg
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.

Vafelj z mlečno kremo (14,4%), kokosovo kremo obogateno z lešniki (17%), kokosovimi kosmiči (6,5%) in mehko karamelo (26,1%) ter oblit z mlečno čokolado (29,5%)...

Preberi več
Namesto: € 23,99
17
99
(17,99 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 5,39
4
58
(9,96 €/kg)

Olive v ekstra deviškem oljčnem olju.

Preberi več
Namesto: € 19,88
15
89
(15,89 €/l)
Namesto: € 10,99
8
24
(4,12 €/kos)

¨Sveža izbrana zelenjava: mlade bučke, sočni melancani, čvrsta paprika, sveže nabirani listi bazilike in mesnati paradižnikovi pelati so idealna kombinacija za ...

Preberi več
Namesto: € 3,06
2
29
(4,58 €/l)
FE04