Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis BENTONIT V GRANULAH ZA MAČJE STRANIŠČE Z NARAVNO LASTNOSTJO SPRIJEMANJA
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine bentonit v granulah 100,00 %. 100% bentonit v granulah.
Navodila za uporabo Navodila za uporabo: mačje stranišče napolnimo z bentonitom vsaj do debeline 5 do 6 centimetrov. Strjene granule vsakodnevno odstranjujemo z majhno luknjasto lopatko. Odstranjen bentonit nadomestimo s svežim. Celoten bentonit zamenjamo po potrebi. Takrat tudi skrbno očistimo in posušimo mačje stranišče.Uporaba v druge namene: bentonit lahko uporabljamo tudi za druge živali, kot so zajci in hrčki. Poleg tega lahko uporabljamo za vpijanje majhnih količin različnih maščob, olj in goriv. V majhnih količinah ga lahko dajemo v vrečke za smeti, kjer vpija tekočine in vonje. Peska ne odlagati v stranišče.
Neto količina 5kg
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1).

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE04