Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Tehnično ime izdelka PELINKOVEC GR.1L FRUCTAL
Varnostna opozorila Skladišči se v originalno zaprtih steklenicah in PET plastenkah v suhem, hladnem in zračnem prostoru. Priporočljivo je, da proizvod ni skladiščen daljši čas pri temperaturi nižji od 0 ° C in prav tako, da ni izpostavljen sončni svetlobi.
Shranjevanje Skladišči se v originalno zaprtih steklenicah in PET plastenkah v suhem, hladnem in zračnem prostoru. Priporočljivo je, da proizvod ni skladiščen daljši čas pri temperaturi nižji od 0 ° C in prav tako, da ni izpostavljen sončni svetlobi.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine voda, etanol, sladkor, naravni izvlečki pelina in drugih zelišč, naravna aroma.
Vsebnost alkohola
28,00 vol. %
Navodila za uporabo Proizvod je namenjen odraslim, polnoletnim osebam, ki si želijo liker s posebno bogatim okusom izbranih zelišč.Servira in pije se predvsem samostojno, kot aperitiv, ohlajenega.
Prehrambni tip artikla ni relevantno
Neto količina 1l
Kontakt:
FRUCTAL d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina
Opomba
Živilo vsebuje alkohol, zato za otroke do 18. leta ni primerno. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.Letnica polnitve izdelka, ki ga prejmete, se lahko razlikuje od letnice polnitve na sliki. V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. Pri tehtanih izdelkih se lahko zaradi narave izdelka količina iz naročila razlikuje od dejansko prevzete količine do največ 20 %.
25% CENEJE
Namesto: € 7,39
5
49
(11,44 €/kg)

VEGANEC RIBAN
Kokosova maščoba zunaj EU.

Preberi več
16% CENEJE
Namesto: € 14,35
11
99
(16,65 €/kg)
2
49
(6,38 €/kg)

VEGANEC V KOSU
Kokosova maščoba zunaj EU.

Preberi več
33% CENEJE
Namesto: € 29,90
19
99
(39,98 €/l)
24% CENEJE
Namesto: € 5,95
4
47
(0,45 €/kos)
FE06