Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Hladilno mazilo Dr Pavlović se, kot sinonim mazila za nego občutljive otroške kože, uporablja že več kot 70 let. V vsem tem času ni izzvalo nobenih alergij ali drugih neželenih stranskih učinkov. Dandanes se, poleg nege občutljive otroške kože, Pavlovićevo mazilo uporablja tudi med starši in starimi starši, saj lajša neprijetnosti zaradi suhe kože po telesu in obrazu, preprečuje nastanek izpuščajev in strij ter blaži otekline, opekline in preležanine.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine Petrolatum, Lanolin, Paraffinum liqudum, Bisabolol, Acid Citric, Almond aqua, Zinc oxide, Talc.
Navodila za uporabo Maazilo se v tanki plasti nanese na kožo, rahlo vtre, večkrat na dan.
Neto količina 0,1l
Kontakt:
Fraktal d.o.o., Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1).

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE08