Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Naravno organsko gnojilo Vermipur je namenjeno vzgoji sobnih in balkonskih rastlin. Nastane v naravnem procesu razkroja organskega materiala s pomočjo deževnikov. Deževniki med prehranjevanjem zemljo in v njej prisotne mineralne delce predelajo v rodoviten humus, poln za rastline pomembnih hranil. Na liter zemlje lončnici dodamo žlico drobno presejanega ekološkega gnojila Vermipur v priročnem pakiranju.

Humus deževnikov vsebuje rastlinska gnojila in različne vrste pozitivnih mikroorganizmov, ki rastline oskrbuje uravnoteženo, pomaga pri okrevanju obolelih rastlin in zavira bolezni. Kompleksna naravna hranila se sproščajo dolgoročno, rastline pa jih posrkajo, ko jih potrebujejo, zato ni skrbi, da bi jih z Vermipurjem prekomerno gnojili. Drobno presejanemu gnojilu je dodano še aktivno oglje, ki nase veže vlago in prepreči, da bi gnojilo splesnelo. Vermipur je primeren za sejanje, sajenje in vzgojo sadik vseh lončnic ter začimbnic, dišavnic in zelenjave na balkonu, ki jo vzgajamo za domačo uporabo.

Vermipur je primeren za vse vrste sobnih in balkonskih rastlin, z njegovo uporabo se oddaljimo od umetnih gnojil ter naredimo korak h trajnostnemu vrtnarstvu. Zemljo lončnice razrahljajte in na liter zemlje potresite zvrhano žlico naravnega gnojila Vermipur, nato zemljo dobro zalijte. To ponovite na približno 3 tedne.

SESTAVINE: humus deževnikov, 3 x presejan, aktivno (aktivirano) oglje.*Za izdelke Štartaj Slovenija ne velja nobeden od popustov.
Shranjevanje Shranjujte pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte soncu.
Neto količina 750ml
Kontakt:
VERMIPUR, Metka Reiser, s.p.
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Lahko se zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, občasno spremenijo. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.
Fotografije so simbolne in ne zagotavljajo lastnosti izdelkov. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR.

Sola čaj iz petih zelišč je pripravljen po postopku, ki so ga za kuhanje čaja že davno tega prakticirale naše babice. Poparek poprove mete, melise, limonske tra...

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 5,35
4
01
(4,01 €/kg)

Polnomastni ekstra trdi sir s tartufi s 45 % mlečne maščobe.

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 2,99
2
24
(2,24 €/l)

Brez dodanih sladkorjev.

Preberi več
Namesto: € 0,74
0
54
(0,54 €/kos)
20% CENEJE
Namesto: € 7,69
6
15
(8,20 €/l)

Videz: svetlo rumene barve z zelenim odtenkom
Aroma: izrazito muškatna, ki nas spomni na okus svežega grozdja
Okus: v ustih spominja na sladko breskev in mareli...

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 4,98
3
72
(7,44 €/kg)
30% CENEJE
Namesto: € 4,78
3
33
(13,88 €/kg)
25% CENEJE
Namesto: € 14,59
10
89
(6,05 €/kg)
36% CENEJE
Namesto: € 3,68
2
35
(0,24 €/kos)