Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Varnostna opozorila Pozor. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. V stiku s kislinami se sprošča strupen plin. Hraniti ločeno od kislin. Zavrzite vsebino/embalažo v skladu z lokalno/regionalno/nacionalno/mednarodno regulativo. Vsebuje Methenamin. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.
Sestavine < 5 % neionskih tenzidov, > 30 % redukcijskega belilnega sredstva (sodium dithionite), optična belila, pafum, Limonene, Linanool.
Navodila za uporabo Prosimo, da pred uporabo vedno pazljivo preberete navodila za uporabo ter test za obstojnost barve (navodila za potek testa preberite na stranskem delu embalaže).1. Pred uporabo vedno preverite etiketo o negi oblačil.2. Izdelek ni primeren za sintetična vlakna, jeans ali naravna barvila (zabarvanje, ki ga povzročijo naravna barvila).3. Ni primerno za odstranjevanje madežev, ki jih povzroča krema za sončenje ali samoporjavitveni losijoni/kreme.Navodila za uporabo:- V pralnem stroju (potrebni so 2-3 izdelki):1. Položite zabarvana oblačila v boben pralnega stroja.2. Izberite najvišjo možno temperaturo glede na etiketo o negi oblačil (od 40 °C dalje) ter vključite pralni stroj. Ne uporabljajte programa za predpranje in ne dodajajte pralnega praška/detergenta.3. Stesite vsebino 2 vrečk v predal za pralni prašek (detergent) in jo splaknite v stroj s pomočjo 1-2 litrov vode, dokler v predalu ne ostane nič več prahu.4. V kolikor se zabarvanost popolnoma ne odstrani, ponovite postopek.- Ročno pranje v vedru/posodi (30 - 95 °C):1. Popolnoma raztopite vsebino ene vrečke v 6 litrih čim bolj vroče vode (od 30 °C dalje), ki jo dovoljuje etiketa o negi oblačila.2. Dodajte zabarvan tekstil, od 1,5 kg ter zagotovite, da je popolnoma potopljen v vodo (ne dodajajte pralnega praška/detergenta).3. Zaprite vedro/posodo.4. Pustite delovati najmanj 4 ure. Za močno zabarvan tekstil in/ali nižje temperature (30 °C/40 °C) bo morda potrebno namakanje preko noči.5. Po končanem delovanju tekstil večkrat temeljito sperite s tekočo vodo.6. Priporočamo uporabo gumijastih rokavic. Osebe z dihalnimi težavami naj bi se izogibale uporabi sredstva za razbarvanje v vedru/posodi.
Neto količina 75g
Kontakt:
Lomas d.o.o, Kardeljeva ploščad 11a, 1000 Ljubljana, tel.01 568 00 18, [email protected]
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
42% CENEJE
Namesto: € 37,98
21
99
(6,11 €/l)

The 3rd Pill, IPA, Pelicon 6% alk., pločevinka 0,5l
Helles, lager, Bevog, 4,6% alk., pločevinka 0,5l
Hop Dealer, IPA, Green gold 4,5% alk., pločevinka 0,5...

Preberi več
20% CENEJE
Namesto: € 5,59
4
45
(17,80 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 5,29
4
45
(20,99 €/kg)

V oljčnem olju 46 %.

Preberi več
33% CENEJE
Namesto: € 7,95
5
29
(20,35 €/kg)

Kakovost in okus kot običajno, a z manj olja.
Poskusite nezamenljiv okus tunine Rio Mare: samo tunina vrhunske kakovosti in najboljše oljčno olje, skrbno pri...

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 9,99
7
49
(29,96 €/kg)

Apikompleks mešanica z medom z originalno recepturo že skoraj 40 let navdušuje iz generacije v generacijo. Naj s svojo vitalnostjo prepriča tudi vas. Sestavine,...

Preberi več

BIC BRIVNIK MISS SOLEIL CLICK 5

Preberi več
3
99
(3,99 €/kos)

Gobica se spreminja glede na temperaturo vode. V topli vodi je mehka, stisljiva in bolj vpojna, v mrzli pa je trdna in lahko odstrani trdnovratne madeže brez do...

Preberi več
FE06