Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Omino bianco pre wash odstranjevalec madežev pred pranjem učinkovito in varno odstranjuje trdovratne madeže, kot so madeži kave, vina, maščobe, sadja, trave, masla,... Uporaba pred običajnim pranjem perila zagotavlja vašim tkaninam popolno zaščito barv, tudi temnih. Učinkovit tudi na zasušenih madežih.
Varnostna opozorila NEVARNO: Povzroča hude poškodbe oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice in zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine 5-15 % neionske površinsko aktivne snovi, < 5 % anionske površinsko aktivne snovi, belila na osnovi kisika. Dišave.
Navodila za uporabo Pred uporabo dvignite pokrovček. Pred pranjem nanesite tekočino neposredno na madež in rahlo podrgnite. Pustite delovati največ 10 minut, nato operite perilo kot običajno. Po uporabi zaprite pokrovček. Ne pustite, da se odstranjevalec madežev posuši na perilu. Pred uporabo preverite obstojnost barv tako, da nanesete kapljico odstranjevalca madežev na skriti predel oblačila, pustite delovat 5 minut, splaknete in preverite. Ne nanašajte izdelka neposredno na zadrge in gumbe. Za odstranjevanje madežev, kot so kri ali trava, Pred nanosom oblačilo namočite v mrzli vodi. Nekaterih madežev, kot so posušen lak, rja ali flomastri ni mogoče odstraniti. Ne uporabljati na svili, volni in usnju.
Neto količina 0,5l
Kontakt:
Bolton Adriatic d.o.o., Polje 12, 5290 Šempeter pri Gorici
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1).

Nelipot LUBIOZH (staroslovensko beseda za ljubeč) dezodorant v stiku bo pravi za vse vas, katerih koža je izredno nežna in občutljiva. Dezodorant narejen na ma...

Preberi več

Organski proteinski piškoti z mandljevim polnilom.

Preberi več

ALI IMATE OBČUTLJIVE ZOBE IN KRVAVEČE DLESNI: Dlesni, ki občasno krvavijo, in občutljivi zobje potrebijo specializirano nego. KAJ JE SENSODYNE SENSITIVITY & GUM...

Preberi več
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 7,99
3
99
(9,98 €/kg)
30% CENEJE
Namesto: € 7,69
5
38
(5,38 €/kg)

Domača skuta je sveži sir, pripravljen iz pasteriziranega mleka.

Preberi več

Kakavovi deli: najmanj 30 % v čokoladi.

Preberi več
30% CENEJE
Namesto: € 11,99
8
39
(33,56 €/kg)
25% CENEJE
Namesto: € 5,39
3
99
(7,98 €/kg)

Kremni arašidov namaz GO ON Nutrition je odličen vir rastlinskih beljakovin, nenasičenih maščob, vitamina E, mineralov in vlaknin. Arašidov namaz je brez dodane...

Preberi več
17% CENEJE (PC30: 3,98 EUR*)
Namesto: € 3,98
3
29
(10,97 €/kg)
FE03