Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Tehnično ime izdelka JUŠNA OSNOVA NA OSNOVI PIŠČANČJEGA MESA IN ZELENJAVE po receptu Michelinovega chefa Gregorja Vračka.
Opis - Vsestransko uporabna jušna osnova za pripravo juh, zelenjavnih in mesnih jedi ter različnih prilog.- Brez ojačevalcev arome.- Brez dodanih arom in barvil.- Brez aditivov.
Varnostna opozorila Lahko vsebuje sledove glutena, sulfita, mleka, jajc, soje, sezama, rib, rakov, mehkužcev, arašidov in drugih oreščkov.
Shranjevanje Hraniti v hladnem prostoru zaščiteno pred direktno sončno svetlobo. Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v 5 dneh.
Temperatura za hranjenje hlajeno
Sestavine piščančje meso in kosti 23%, čebula 4%, STEBELNA ZELENA 4%, belo vino, korenje 2%, por 2%, peteršilj, česen, jodirana sol, začimbe.
Alergeni ZELENA, GLUTEN (V SLEDOVIH), RAKI (V SLEDOVIH), JAJCA (V SLEDOVIH), RIBE (V SLEDOVIH), ARAŠIDI (V SLEDOVIH), SOJA (V SLEDOVIH), MLEKO (V SLEDOVIH), LEŠNIKI (V SLEDOVIH), OREH (V SLEDOVIH), INDIJSKI OREŠČKI (V SLEDOVIH), AMERIŠKI OREH (V SLEDOVIH), BRAZILSKI OREŠČKI (V SLEDOVIH), MAKADAMIJA (V SLEDOVIH), PISTACIJA (V SLEDOVIH), MANDLJI (V SLEDOVIH), SEZAM (V SLEDOVIH), ŽVEPLOV DIOKSID IN SULFITI (V SLEDOVIH), MEHKUŽCI (V SLEDOVIH)
Povprečna hranilna vrednost na
100,00 g
Energijska vrednost
kcal
5,00
kJ
22,00
Maščobe
0,00 g
od tega nasičene maščobe
0,00 g
Ogljikovi hidrati
1,00 g
od tega sladkorji
0,60 g
Beljakovine
1,30 g
Sol
0,70 g
Navodila za uporabo Zaradi naravnih sestavin lahko pride do motnosti in usedlin. To je naraven proces in ne vpliva na kakovost in okus izdelka. Pred uporabo pretresite.Uporaba: Piščančji fond lahko uporabimo za pripravo različnih jedi, saj je zaradi dolgotrajnega kuhanja zelo aromatičen. Vsestransko uporaben fond lahko med drugim uporabimo tudi za pripravo juh, zelenjavnih ali mesnih jedi ter različnih prilog.
Prehrambni tip artikla pasteriziran izdelek
Neto količina 0,32g
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana, Tel.: 080 82 44
Opomba
Živilo se hrani na predpisani temperaturi, ki je definirana na izdelku, kar zagotavlja varnost živila in ohranja njegovo kakovost. Izdano je v hladilni posodi, brez prekinitve hladne verige. V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1). Kakovost izdelkov blagovnih znamk SPAR že več let redno preverjamo na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Izdelki SPAR, ki so bili v zadnjem letu ocenjeni z odlično oceno, so označeni z oznako ¨Odlična kakovost¨.

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE06