Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Molly posip za mačje stranišče. Tvori granule. Absorbira vonjave. Zelo izdaten.
Zaradi visoke sposobnosti absorpcije posip zanesljivo preprečuje razvoj bakterij in vonjav, brez uporabe kemičnih sredstev.
Naraven material, ki se ne prijemlje na tačke in dlako. Razpade v vodi in je prijazen do okolja. Granule se lahko kompostirajo.

Higienski, bel, fini posip, ki tvori grudice, iz naravne, bele gline.
Mačji urin se hitro vpije. Tako se izognemo neprijetnim vonjem.
Varnostna opozorila Nosečnice in osebe z zmanjšano odpornostjo ne smejo čistiti mačjega stranišča zaradi nevarnosti toksoplazmoze.
Shranjevanje Hraniti v suhem prostoru.
Temperatura za hranjenje ni relevantno
Navodila za uporabo Mačje stranišče napolnite s posipom do ca. 7 cm višine. Z lopatko za odstranjevanje mačjih iztrebkov dnevno odstranjujte nastale grudice. S svežim posipom nadomestite odvzeto količino in stranišče malo pretresite. Kompletno čiščenje in novo polnjenje mačjega stranišča priporočamo vsake 2-4 tedne. Posip občasno malo premešamo, da pride sveži material na površje. Izločke redno odstranjujemo. (Povprečno pri uporabi po navodilih za eno mačko.)Ne odlagati v stranišče.
Neto količina 10kg
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana, Tel.: 080 82 44
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 39,99
27
99
(4,63 €/kg)
35% CENEJE
Namesto: € 13,99
8
99
(14,05 €/kg)
25% CENEJE
Namesto: € 16,64
12
48
(12,48 €/kg)

BBQ svinjska rebra so pripravljena po sous vide metodi, ki jo uporabljajo najbolj prefinjene in cenjene restavracije. Meso je še posebej nežno, sočno in se kar ...

Preberi več

Nelipot Natirlih (zastarelo za naraven) je skrbno ustvarjen, da v vaš dan vnese svežino. Ta dezodorant združuje svežino zelene mandarine, pikantne note kalamans...

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 7,99
5
99
(39,93 €/l)

SPREJ ZA SONČENJE ZA OTROKE ZF 50+ zelo visoka zaščita, vodoodporen, s takojšnjo zaščito.
Visoka zaščita pred sončnimi opeklinami za občutljivo otroško kožo....

Preberi več
15% CENEJE
Namesto: € 9,49
7
99
(2,66 €/kos)
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 5,99
5
09
(0,28 €/kos)

Visoko kakovostne barvice, narejene iz inovativnega materiala, ki je 2-krat trdnejši, 2-krat težji in 2-krat obstojnejši. Omenjeni material omogoča odlično odpo...

Preberi več