Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Tehnično ime izdelka ROSE VINO, EKOLOŠKO, ERZETIČ, 0,75L
Opis Vino je nežne rdečkaste barve z oranžnimi odtenki. Cvetica je pretežno sadna, s prevladujočimi notami maline, ribeza, ličija, ananasa in agrumov, v njej pa prepoznamo tudi cvetoče vrtnice in šopek nežnih začimb. Na okusu prevladujejo zaznave zrelega sadja, h katerim prispeva svoj delež diskreten ostanek sladkorja. Njihov razpon gre od vinogradniških breskev in hrušk do domačih marmelad iz rdečih gozdnih sadežev. Mineralnost in kislina pomagata ohranjati svežino in poskrbita za harmoničen pookus, med katerim izstopajo rahlo začinjene, pikantne note.Damski rosé je poklon poletnemu soncu, počitnicam in ležernim dnem. Je idealen spremljevalec klepetov pod pergolo, kanapejev z marinirano postrvjo ali lososom, hladnih rižot, jogurtnih solat, minešter, brodetov, mešanega morskega cvrtja z inčuni, rakci in kalamari in drugih, tudi nekoliko bolj začinjenih jedi. Idealna servirna temperatura je 8 - 12 °C.
Alergeni ŽVEPLOV DIOKSID IN SULFITI.
Certifikati
BIO Certifikat
BIO Certifikat
Pokrajina
Goriška Brda
Delež nepovretega sladkorja (suho, polsuho, sladko, polsladko)
Polsuho (sec)
Vsebnost alkohola
12,50 vol. %
Prehrambni tip artikla ni relevantno
Neto količina 0,75l
Kontakt:
KOŽELJ d.o.o., Hiša dobrih vin, Moste 54, 1218 Komenda, Slovenija
Opomba
Živilo vsebuje alkohol, zato za otroke do 18. leta ni primerno. Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.Letnica polnitve izdelka, ki ga prejmete, se lahko razlikuje od letnice polnitve na sliki. V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1). Pri tehtanih izdelkih se lahko zaradi narave izdelka količina iz naročila razlikuje od dejansko prevzete količine do največ 20 %.

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE01