Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Pokončni sesalnik Gorenje SVC216FMLBK je opremljen s filtrom HEPA. S tem je zagotovljena izjemno učinkovita filtracija, kar poskrbi za bolj čist zrak.

Gre za brezžični baterijski sesalnik, ki deluje s pomočjo 6-celične polnilne baterije z napetostjo 21,6 V:

eno polnjenje baterije zahteva 6 ur;
če je baterija popolnoma napolnjena, lahko brezžični pokončni sesalnik Gorenje SVC216FMLBK uporabljate do 45 min (na voljo je indikator napolnjenosti baterije, s pomočjo katerega boste lahko hitro ugotovili, koliko časa vam ostaja).
Pokončni baterijski sesalnik Gorenje SVC216FMLBK je opremljen s 500-mililitrsko posodo za prah. Maksimalna glasnost, ki jo doseže med sesanjem, znaša 78 dB(A).

Po zaslugi krtače z LED-osvetlitvijo med sesanjem ne boste spregledali manj očitne umazanije. Obenem pa gre za pokončni sesalnik, ki je zasnovan tako, da z njim zlahka posesate pod nizkim pohištvom.

Brezžični pokončni sesalnik Gorenje SVC216FMLBK ima gumirana kolesa, s čimer je poskrbljeno za zaščito talnih površin pred praskami.
Neto količina 1kos
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.

Gojeno: iz ASC certificiranega ribogojstva: A: Vietnam, B: Ekvador, C:Indija: napisano spodaj. Pri gojenju kozic se ne uporabljajo antibiotiki.

Preberi več

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 928kJ/224kcal
Maščobe 19g
od tega nasičene maščobe 1,7g
Ogljikovi hidrati 8,2g
od tega s...

Preberi več

Popolnost zelene olive združena z bogatim okusom črne olive. Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki.

Preberi več

Povprečna hranilna vrednostna 100 g napolitanske salame
Energijska vrednost 1276 kJ/ 307 kcal
Maščobe 23 g
od tega nasičene maščobe 9,2 g
Ogljikovi ...

Preberi več
50% CENEJE
Namesto: € 7,79
3
89
(9,73 €/kg)

Med velikonočnimi prazniki razvajajte svoje bližnje ali sami sebe z jajčki Rovelli. Zunanjost iz mlečne čokolade v notranjosti skriva slastno lešnikovo kremo.

Preberi več
32% CENEJE
Namesto: € 3,99
2
69
(8,97 €/kg)
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 2,99
1
99
(1,99 €/kos)
1+1 GRATIS
0
60
(0,60 €/kos)

1 paket vsebuje 5 nalepk (4 navadne in 1 s posebnim učinkom).

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 19,99
14
99
(5,00 €/l)
FE03