Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662
Podrobnosti o izdelku
Tehnično ime izdelka
SIR MASCARPONE GALBANI, 500G
Opis
Mascarpone je sveži mehki sir narejen iz kravjega mleka. Je izrazito mlečno bele barve in svilnato kremaste strukture. Največkrat se uporablja za pripravo okusnih kremastih desertov (tiramisu).
Shranjevanje
Hraniti v hladilniku.
Temperatura za hranjenje
hlajeno
Sestavine
SMETANA, MLEKO, regulator kislosti: citronska kislina.
Alergeni
MLEKO.
Povprečna hranilna vrednost
na
- 100,00 g
- Energijska vrednost
- kcal
- 408,00
- kJ
- 1680,00
- Maščobe
- 41,50 g
- od tega nasičene maščobe
- 28,50 g
- Ogljikovi hidrati
- 4,00 g
- od tega sladkorji
- 3,00 g
- Beljakovine
- 4,50 g
- Sol
- 0,08 g
Prehrambni tip artikla
ni relevantno
Neto količina
500g
Kontakt:
Dukat S d.o.o., Tolstojeva 63, 1000 Ljubljana
Opomba
Živilo se hrani na predpisani temperaturi, ki je definirana na izdelku, kar zagotavlja varnost živila in ohranja njegovo kakovost. Izdano je v hladilni posodi, brez prekinitve hladne verige. V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.