Spletni trgovec leta 2019

 

Zmaga za Spar Online! Na letošnjem tekmovanju Spletni trgovec leta smo bili izbrani za zmagovalca v kategoriji hrana in pijača. Gre za največje tekmovanje spletnih trgovec v regiji, na katerem vsako leto sodelujejo vsi ugledni spletni trgovci. Poleg ekipe strokovnjakov in veččlanske mednarodne strokovne komisije so zmagovalce izbrali spletni kupci, kar nam daje potrditev, da delamo več kot dobro. Hvala vsem za zaupanje!

 

Tekmovanje Spletni trgovec leta že 8. leto opravičuje svoj ugled v očeh spletnih trgovcev, ki so se to leto prijavili v rekordnem številu, poleg tega pa vedno bolj pridobiva na priljubljenosti tudi med potrošniki, ki želijo biti prepričani v svoj nakup in izbiro trgovine.

Letošnje tekmovanje je podrlo vse rekorde. Prijavilo se je kar 266 spletnih trgovcev. Vsi prijavljeni trgovci so anketirali svoje kupce o uporabniški izkušnji v njihovi spletni trgovini. Potrebovali so najmanj 50 rešenih anket, da so se sploh lahko kvalificirali v tekmovanje.

Naslednji korak je bilo ocenjevanje trgovin na dveh področjih: zadovoljstvo kupcev in tehnična skladnost trgovine z evropskimi standardi varnega spletnega nakupovanja. Nato so bile tri spletne trgovine iz vsake trgovine uvrščene med finaliste.

Finaliste je ocenila mednarodna strokovna komisija s 30 člani ter z Matejem Kolškom na čelu (Ceneje.si & Shopper’s Mind). Spletne trgovine, ki so dobile največjo skupno oceno, so postale zmagovalci v svoji kategoriji.

 

 

 

 

 

FE05