Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Insekticid v gelu proti tekstilnim moljem ščiti vaša oblačila in odišavi vaše omare in predale z vonjem sivke.
Varnostna opozorila Nevarno. Če je potrebne zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Povzroča hude poškodbe oči. Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Pri zaužitju: Ob slabem počutju pokličite Center za zastrupitve ali zdravnika. Nositi zaščito za oči. Po uporabi temeljito umiti roke. Lahko povzroči alergijski odziv. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku s kožo.
Sestavine Aktivna snov transflutrin (ISO) 0,1515g/100g.
Navodila za uporabo Ločite obešanki po perforaciji na sredini. Odstranite kartonski del embalaže na hrbtni strani pakiranje pri oznaki APRIRE QUI. Popolnoma ostranite aluminijasto folijo. Da bi učinkovito zaščiti vaša oblačila, položite 1 obešanko v predal ali obesite 2 obešanki v omaro, kar vam omogoča posebej oblikovan zgornji del embalaže. Polno učinkovitost doseže po 3 dneh uporabe. Izogibajte se stiku prozorne membrane z oblačili, deli omara in policami. Ko se gel posuši ali vonj izgine oz. ob koncu sezone, izdelek zamenjajte.
Neto količina 2kos
Kontakt:
ORBICO D.O.O., VEROVŠKOVA 72, 1000 LJUBLJANA
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
45% CENEJE
Namesto: € 30,98
17
04
(0,28 €/kos)
30% CENEJE
Namesto: € 10,99
7
69
(25,63 €/kg)
30% CENEJE
Namesto: € 7,59
5
31
(11,06 €/kg)
33% CENEJE
Namesto: € 17,98
11
99
(15,99 €/l)

Kolagen shot Tropical je koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom za lepo kožo, lase in nohte z odličnim okusom po tropskih sadežih.

Učinkovitost i...

Preberi več
30% CENEJE
Namesto: € 18,99
13
29
(49,22 €/l)

Vododoporni NIVEA SUN sprej za zaščito pred soncem Protect & Moisture ZF 30 zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in hkrati kožo izdatno, dolgotrajno vlaži....

Preberi več
37% CENEJE
Namesto: € 7,98
4
99
(0,31 €/kos)

Raid Night & Day električni aparat proti komarjem in tigrastim komarjem ponuja možnost izbire ravni zaščite proti komarjem za vse velikosti prostora v vašem dom...

Preberi več

Z uporabo tega detergenta boste prihranili čas in energijo ter varovali okolje.
PowerPaste na bazi mineralnih snovi ima abrazivni ucinek, zato odstranjuje u...

Preberi več
20% CENEJE
Namesto: € 9,98
7
98
(7,98 €/kg)
FE07