Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Insekticid v gelu proti tekstilnim moljem ščiti vaša oblačila in odišavi vaše omare in predale z vonjem sivke.
Varnostna opozorila Nevarno. Če je potrebne zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Povzroča hude poškodbe oči. Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Pri zaužitju: Ob slabem počutju pokličite Center za zastrupitve ali zdravnika. Nositi zaščito za oči. Po uporabi temeljito umiti roke. Lahko povzroči alergijski odziv. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku s kožo.
Sestavine Aktivna snov transflutrin (ISO) 0,1515g/100g.
Navodila za uporabo Ločite obešanki po perforaciji na sredini. Odstranite kartonski del embalaže na hrbtni strani pakiranje pri oznaki APRIRE QUI. Popolnoma ostranite aluminijasto folijo. Da bi učinkovito zaščiti vaša oblačila, položite 1 obešanko v predal ali obesite 2 obešanki v omaro, kar vam omogoča posebej oblikovan zgornji del embalaže. Polno učinkovitost doseže po 3 dneh uporabe. Izogibajte se stiku prozorne membrane z oblačili, deli omara in policami. Ko se gel posuši ali vonj izgine oz. ob koncu sezone, izdelek zamenjajte.
Neto količina 2kos
Kontakt:
ORBICO D.O.O., VEROVŠKOVA 72, 1000 LJUBLJANA
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1).

Jutra so meni najlepša in Nelipotov stik se najbolje na koži obnese prav zarano - zgodaj zjutraj, da vas lahko ščiti preko celega dne. Čudovito topel, sladek le...

Preberi več

Organski proteinski piškoti z arašidovim polnilom.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 5,49 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
19
(41,90 €/l)

KAJ JE SENSODYNE FLUORIDE: To je dnevna zobna pasta, ki zagotavlja klinično dokazano lajšanje bolečine zaradi občutljivosti. Poskrbi tudi za občutek svežine in ...

Preberi več
35% CENEJE
Namesto: € 20,98
13
64
(0,27 €/kos)

Brez dodanih sladkorjev. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 10,19
7
59
(7,59 €/kg)
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 7,19
3
59
(8,98 €/kg)

Med velikonočnimi prazniki razvajajte svoje bližnje ali sami sebe z jajčki Rovelli. Zunanjost iz mlečne čokolade v notranjosti skriva slastno lešnikovo kremo.

Preberi več
FE02