Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Insekticid v gelu proti tekstilnim moljem ščiti vaša oblačila in odišavi vaše omare in predale z vonjem sivke.
Varnostna opozorila Nevarno. Če je potrebne zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Povzroča hude poškodbe oči. Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Pri zaužitju: Ob slabem počutju pokličite Center za zastrupitve ali zdravnika. Nositi zaščito za oči. Po uporabi temeljito umiti roke. Lahko povzroči alergijski odziv. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku s kožo.
Sestavine Aktivna snov transflutrin (ISO) 0,1515g/100g.
Navodila za uporabo Ločite obešanki po perforaciji na sredini. Odstranite kartonski del embalaže na hrbtni strani pakiranje pri oznaki APRIRE QUI. Popolnoma ostranite aluminijasto folijo. Da bi učinkovito zaščiti vaša oblačila, položite 1 obešanko v predal ali obesite 2 obešanki v omaro, kar vam omogoča posebej oblikovan zgornji del embalaže. Polno učinkovitost doseže po 3 dneh uporabe. Izogibajte se stiku prozorne membrane z oblačili, deli omara in policami. Ko se gel posuši ali vonj izgine oz. ob koncu sezone, izdelek zamenjajte.
Neto količina 2kos
Kontakt:
ORBICO D.O.O., VEROVŠKOVA 72, 1000 LJUBLJANA
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.

Gojeno: iz ASC certificiranega ribogojstva: A: Vietnam, B: Ekvador, C:Indija: napisano spodaj. Pri gojenju kozic se ne uporabljajo antibiotiki.

Preberi več

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 928kJ/224kcal
Maščobe 19g
od tega nasičene maščobe 1,7g
Ogljikovi hidrati 8,2g
od tega s...

Preberi več

Popolnost zelene olive združena z bogatim okusom črne olive. Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki.

Preberi več

Povprečna hranilna vrednostna 100 g napolitanske salame
Energijska vrednost 1276 kJ/ 307 kcal
Maščobe 23 g
od tega nasičene maščobe 9,2 g
Ogljikovi ...

Preberi več
50% CENEJE
Namesto: € 7,79
3
89
(9,73 €/kg)

Med velikonočnimi prazniki razvajajte svoje bližnje ali sami sebe z jajčki Rovelli. Zunanjost iz mlečne čokolade v notranjosti skriva slastno lešnikovo kremo.

Preberi več
32% CENEJE
Namesto: € 3,99
2
69
(8,97 €/kg)
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 2,99
1
99
(1,99 €/kos)
1+1 GRATIS
0
60
(0,60 €/kos)

1 paket vsebuje 5 nalepk (4 navadne in 1 s posebnim učinkom).

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 19,99
14
99
(5,00 €/l)
FE02