Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis Z Vitakraft Vat Grass lahko vaši mački v vsakem letnem času ponudite okusno, zdravo travo za mačke. Dragoceno dopolnilo za vašo žival, saj mačke med njihovo vsakodnevno nego pogoltnejo veliko dlake - sveže zelenje pa pomaga pri lažjem ponovnem izločanju kep dlak, ki nastanejo v želodcu. Vedno dajte na voljo dovolj trave Vitakraft Cat Grass, da bo imela vaša mačka zdravo alternativo sobnim rastlinam, kajti te niso primerne za hrano mačk in lahko povzročijo zastrupitev.
Navodila za uporabo 1. Naluknjajte 6 vnaprej pripravljenih lukenj na dnu posode, da bo lahko odvečna voda odtekla. 2. Semena iz priložene vrečke dajte v posodo in jih enakomerno pomešajte z mineralno podlago. 3. Posodo s semeni postavite na pokrov, v katerega bo lahko odtekala odvečna voda. V posodo nalijte pribl. 400 ml vode.4. Po pribl. 3-4 dnevih trava začne poganjati. Mačjo travo vedno ohranjajte vlažno in jo postavite na toplo in svetlo mesto, brez neposredne sončne svetlobe.
Neto količina 120g
Kontakt:
Vitakraft Hobby program d.o.o., Klanjec 4, 10251 Hrv. Leskovac, Hrvaška
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
45% CENEJE
Namesto: € 30,98
17
04
(0,28 €/kos)
30% CENEJE
Namesto: € 10,99
7
69
(25,63 €/kg)
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 7,59
5
69
(11,85 €/kg)
33% CENEJE
Namesto: € 17,98
11
99
(15,99 €/l)

Kolagen shot Tropical je koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom za lepo kožo, lase in nohte z odličnim okusom po tropskih sadežih.

Učinkovitost i...

Preberi več
30% CENEJE
Namesto: € 18,99
13
29
(49,22 €/l)

Vododoporni NIVEA SUN sprej za zaščito pred soncem Protect & Moisture ZF 30 zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in hkrati kožo izdatno, dolgotrajno vlaži....

Preberi več
37% CENEJE
Namesto: € 7,98
4
99
(0,31 €/kos)

Raid Night & Day električni aparat proti komarjem in tigrastim komarjem ponuja možnost izbire ravni zaščite proti komarjem za vse velikosti prostora v vašem dom...

Preberi več

Z uporabo tega detergenta boste prihranili čas in energijo ter varovali okolje.
PowerPaste na bazi mineralnih snovi ima abrazivni ucinek, zato odstranjuje u...

Preberi več
20% CENEJE
Namesto: € 9,98
7
98
(7,98 €/kg)