Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Tehnično ime izdelka VELIKE KOZICE, surove, olupljene, glazirane, hitro zamrznjene.
Opis Gojeno: iz ASC certificiranega ribogojstva: A: Vietnam, B: Ekvador, C:Indija: napisano spodaj. Pri gojenju kozic se ne uporabljajo antibiotiki.
Shranjevanje Hraniti pri temperaturi do -18°C.Shranjevanje doma:hladilnik 1 dan,* predal 2 -3 dni,** predal 1 teden,*** predal (-18 °C) do datuma na embalaži. Po odtajanju ne zamrzujte ponovno!
Temperatura za hranjenje zmrznjeno
Sestavine BELE KOZICE (LITOPENAEUS VANNAMEI), nejodirana sol.
Alergeni RAKI.
Povprečna hranilna vrednost na
100,00 g
Energijska vrednost
kcal
54,00
kJ
230,00
Maščobe
0,80 g
od tega nasičene maščobe
0,30 g
Ogljikovi hidrati
0,00 g
od tega sladkorji
0,00 g
Beljakovine
12,00 g
Sol
1,30 g
Navodila za uporabo Kozice odtajamo v hladilniku čez noč. Odlijemo vodo, kozice speremo in osušimo. Pečemo 2 minuti iz vsake strani v ponvi z malo olja ali masla. Po okusu začinimo s soljo, poprom ali svežimi zelišči. Prosimo upoštevajte pravila dobre kuhinjske higiene: zamrznjene kozice odtajati ločeno od drugih živil. Izcejeno tekočino odstranite. Temeljito operite posodo in roke. Izdelek je potrebno popolnoma pogreti. Odprt izdelek dobro zapremo in shranimo v skladu z navodili.
Prehrambni tip artikla hitro zamrznjen izdelek
Neto količina 225g
Kontakt:
SPAR Slovenija d.o.o., Letališka cesta 26, SI-1000 Ljubljana, Telefonska številka: 080 82 44
Opomba
Živilo se hrani na predpisani temperaturi, ki je definirana na izdelku, kar zagotavlja varnost živila in ohranja njegovo kakovost. Izdano je v hladilni posodi, brez prekinitve hladne verige. V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1). Kakovost izdelkov blagovnih znamk SPAR že več let redno preverjamo na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Izdelki SPAR, ki so bili v zadnjem letu ocenjeni z odlično oceno, so označeni z oznako ¨Odlična kakovost¨.

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE05