Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis KAJ JE SENSODYNE FLUORIDE: To je dnevna zobna pasta, ki zagotavlja klinično dokazano lajšanje bolečine zaradi občutljivosti. Poskrbi tudi za občutek svežine in čistoče v vaših ustih. KAKO DELUJE: Ob ščetkanju dvakrat dnevno zagotavlja lajšanje občutljivosti, ščiti pred kariesom in krepi zobe.
ZAKAJ JE DOBRO IZBRATI ZOBNO PASTO SENSODYNE FLUORIDE: To je dnevna negovalna zobna pasta za občutljive zobe, ki po uporabi v ustih pusti občutek svežine.
KOMU JE IZDELEK NAMENJEN: Izdelek je namenjen uporabnikom, ki so starejši od 12 let (oz. po priporočilu zobozdravnika) in bi radi olajšali občutljivost zob, se zaščitili pred kariesom in poskrbeli za občutek svežine v ustih.
KAJ POVZROČA SLAB ZADAH (HALITOZO): Slab zadah oz. halitoza je predvsem posledica kopičenja bakterijskih oblog na površini zob in dlesnih. KAKO PREPREČITI SLAB ZADAH: Redno ščetkanje dvakrat dnevno z zobno pasto Sensodyne FLUORIDE pomaga pri preprečevanju kopičenja oblog in bakterij na površini zob.
KAKO UPORABLJATI IZDELEK: Zobe ščetkajte z zobno pasto Sensodyne FLUORIDE dvakrat dnevno, da olajšate občutljivost ter poskrbite za občutek svežine in čistoče v ustih.
Sestavine Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, CocamidopropylBetaine, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, SodiumSaccharin, Sodium Hydroxide, Sucralose, Limonene.
Neto količina 0,1l
Kontakt:
Atlantic trade d.o.o., Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.
50% CENEJE
Namesto: € 30,98
15
49
(0,29 €/kos)
SPAR PLUS POPUST
Namesto: € 4,25
2
97
(9,90 €/kg)

The 3rd Pill, IPA, Pelicon 6% alk., pločevinka 0,5l
Helles, lager, Bevog, 4,6% alk., pločevinka 0,5l
Hop Dealer, IPA, Green gold 4,5% alk., pločevinka 0,5...

Preberi več
31% CENEJE
Namesto: € 12,99
8
89
(8,89 €/kos)
20% CENEJE
Namesto: € 19,99
15
99
(15,99 €/kg)
25% CENEJE
Namesto: € 13,49
9
99
(19,98 €/kg)

Savinjski želodec je po tradicionalnem štajerskem receptu pripravljen, klasično sušen trajni izdelek iz svinjskega mesa in slanine, posebnega okusa. Začinjenost...

Preberi več
25% CENEJE
Namesto: € 7,99
5
99
(39,93 €/l)

SPREJ ZA SONČENJE ZA OTROKE ZF 50+ zelo visoka zaščita, vodoodporen, s takojšnjo zaščito.
Visoka zaščita pred sončnimi opeklinami za občutljivo otroško kožo....

Preberi več
30% CENEJE
Namesto: € 11,49
7
99
(44,39 €/l)
25% CENEJE
Namesto: € 9,39
6
99
(69,90 €/l)

Autan Protection Plus zagotavlja takojšnjo zaščito pred navadnimi komarji do 8 ur, pred obadi do 5 ur in proti klopom do 4 ure. Zagotavlja tudi učinkovito zašči...

Preberi več

Zamenljiva glava krtače z ježkovim trakom, kot dodatek k pomivalni krtači Dish Daddy.
Glava krtače FlexTexture je v topli vodi mehka, v mrzli pa trda, tako z...

Preberi več
FE03