Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis KAJ JE SENSODYNE FLUORIDE: To je dnevna zobna pasta, ki zagotavlja klinično dokazano lajšanje bolečine zaradi občutljivosti. Poskrbi tudi za občutek svežine in čistoče v vaših ustih. KAKO DELUJE: Ob ščetkanju dvakrat dnevno zagotavlja lajšanje občutljivosti, ščiti pred kariesom in krepi zobe. ZAKAJ JE DOBRO IZBRATI ZOBNO PASTO SENSODYNE FLUORIDE: To je dnevna negovalna zobna pasta za občutljive zobe, ki po uporabi v ustih pusti občutek svežine. KOMU JE IZDELEK NAMENJEN: Izdelek je namenjen uporabnikom, ki so starejši od 12 let (oz. po priporočilu zobozdravnika) in bi radi olajšali občutljivost zob, se zaščitili pred kariesom in poskrbeli za občutek svežine v ustih. KAJ POVZROČA SLAB ZADAH (HALITOZO): Slab zadah oz. halitoza je predvsem posledica kopičenja bakterijskih oblog na površini zob in dlesnih. KAKO PREPREČITI SLAB ZADAH: Redno ščetkanje dvakrat dnevno z zobno pasto Sensodyne FLUORIDE pomaga pri preprečevanju kopičenja oblog in bakterij na površini zob. KAKO UPORABLJATI IZDELEK: Zobe ščetkajte z zobno pasto Sensodyne FLUORIDE dvakrat dnevno, da olajšate občutljivost ter poskrbite za občutek svežine in čistoče v ustih.
Varnostna opozorila Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta starosti, razen po navodilu zobozdravnika ali zdravnika. Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obiščite zobozdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo.
Temperatura za hranjenje sobna temperatura
Sestavine Vsebuje natrijev fluorid 0,315 % w/w (1450 ppm fluorida). Aqua, ,Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Sucralose, Limonene.
Neto količina 0,1l
Kontakt:
ARC-Kranj, d.o.o., Hrastje 52k, 4000 Kranj, Slovenija
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018. *PC30 = NAJNIŽJA CENA IZDELKA V ZADNJIH 30 DNEH PRED ZNIŽANJEM (¨prejšnja cena¨ po ZVpot-1).

Jajca iz hlevske reje z geografsko označbo.

Preberi več
20% CENEJE (PC30: 5,99 EUR*)
Namesto: € 5,99
4
79
(6,39 €/l)

Vrhunsko rdeče vino z zaščitenim geografskim poreklom Goriška brda.

Preberi več
30% CENEJE (PC30: 7,19 EUR*)
Namesto: € 7,19
4
99
(15,59 €/kg)
15% CENEJE
Namesto: € 29,99
25
29
(25,29 €/kg)
17% CENEJE
Namesto: € 16,99
13
99
(13,99 €/kg)

SPAR PREMIUM marinirana krača brez kože je ročno pripravljena iz slovenskega svinjskega mesa. Za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri kate...

Preberi več
FE05