Text definieren! File: sistorefront_base_de, Zeile 662

Podrobnosti o izdelku

Opis ALI IMATE OBČUTLJIVE ZOBE IN KRVAVEČE DLESNI: Dlesni, ki občasno krvavijo, in občutljivi zobje potrebijo specializirano nego. KAJ JE SENSODYNE SENSITIVITY & GUM: To je dnevna zobna pasta s fluoridom za občutljive zobe, ki lahko pomaga ljudem z občutljivimi zobmi in težavami z dlesnimi pri negi ust. KAKO DELUJE: Na občutljivih predelih zob ustvari zaščitno plast in tako olajša občutljivost, njeno delovanje pa je tudi ciljno usmerjeno k odstranjevanju bakterij v zobnih oblogah, ki lahko povzročajo težave z dlesnimi. ZAKAJ JE DOBRO IZBRATI SENSODYNE SENSITIVITY & GUM: To je št. 1 med blagovnimi znamkami za občutljive zobe, ki klinično dokazano lajša občutljivost in izboljšuje zdravje dlesni. KDAJ SE UPORABLJA: Zobe ščetkajte dve minuti z zobno pasto Sensodyne za občutljive zobe in krvaveče dlesni. Uporabljajte jo dvakrat dnevno.
Sestavine Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Vsebuje: Stannous Fluoride 0,454% w/w, Sodium Fluoride 0,072% w/w (1450ppm Fluoride).
Neto količina 0,07l
Kontakt:
Atlantic trade d.o.o., Kolinska ulica 1, 1000 Ljubljana
Opomba
V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo. Podatki o živilih na spletni strani odražajo živilo, ki je na razpolago na dan oddaje naročila. Ker se naročila izpolnjujejo tudi s časovnim zamikom, se lahko zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, v vmesnem obdobju spremenijo, sicer pa podatki o živilih izkazujejo lastnosti, ki so v prometu v spletni trgovini. Na izdelku, ki ga boste prejeli, so navedeni vsi obvezni podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete informacije, ki jih na embalaži izdelka ali etiketi z deklaracijo zagotavljajo proizvajalci izdelkov. Ta informacija je na voljo le za osebno uporabo.Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak. Več informacij poiščite v splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine SPAR. Poreklo osnovne surovine je označeno na posameznem izdelku, skladno z uredbo ES/775/2018.

Kolagen shot Tropical je koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom za lepo kožo, lase in nohte z odličnim okusom po tropskih sadežih.

Učinkovitost i...

Preberi več

Vododoporni NIVEA SUN sprej za zaščito pred soncem Protect & Moisture ZF 30 zagotavlja zanesljivo zaščito pred soncem in hkrati kožo izdatno, dolgotrajno vlaži....

Preberi več

Raid Night & Day električni aparat proti komarjem in tigrastim komarjem ponuja možnost izbire ravni zaščite proti komarjem za vse velikosti prostora v vašem dom...

Preberi več

Z uporabo tega detergenta boste prihranili čas in energijo ter varovali okolje.
PowerPaste na bazi mineralnih snovi ima abrazivni ucinek, zato odstranjuje u...

Preberi več
9
98
(9,98 €/kg)