Izbrana ponudba LEGO City

LEGO 60219 Gradbeni nakladalnik

Vzpni se v kabino in se loti gradnje s perfektnim gradbenim nakladalnikom!

Vzemi svojo čelado in se loti dela! Uporabi gradbeni nakladalnik, da iz tal potegneš ograjo. Nato vzemi udarno kladivo in razbij beton. Nered pospravi s sprednjo nakladalno žlico. Zidarska ekipa LEGO® City ima vedno veliko dela!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60220 Smetarsko vozilo

Otroku predstavite osupljiva vozila, kakršno je trpežno smetarsko vozilo.

Nadeni si rokavice, čas je za čiščenje ulic LEGO® City! Tvoj kolega bo vzel lopato, ti vzemi metlo, nato pa pometi smeti na kup. Uh, kako ta riba smrdi! Smeti naloži na lopato, stresi jih v smetarsko vozilo in se odpelji do naslednjega nereda. Pazi le, da ti ne spodrsne na bananinem olupku!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60221 Potapljaška jahta

Opremi se za razburljive dogodivščine na potapljaški jahti!

Spusti potapljaško bojo in se pripravi na dogodivščino! Nadeni si opremo in se spusti z boka potapljaške jahte v globoko modrino LEGO® City morja. Vključi videokamero, da boš posnel, kar boš našel. Oho, je to skrinja z zakladom? Pazi se mečarice! Ko boš končal, se odpravi nazaj na jahto. Na krovu si lahko spočiješ in se sončiš!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60222 Snežni teptalnik

Smučarske proge in skakalnice pripravi za obiskovalce z velikim snežnim teptalnikom!

Pomagaj pripraviti LEGO® City smučišče na akcijo! Naloži veliki snežni top, spravi se za volan ogromnega snežnega teptalnika in se zapelji po progi. Z velikimi gosenicami se boš z lahkoto prebil skozi zamete! Sproži top, da na progo naneseš še več snega. Ko bo vse narejeno, se odpravi nazaj v kočo in si privošči skodelico vročega kakava!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60231 Gasilski tovornjak poveljnika gasilcev

Svojemu otroku predstavite zabavo in akcijo z odličnim gasilskim vozilom!

Pograbi svojo sekiro in se pripravi na boj s požarom! Električna omarica v LEGO® Cityju je zagorela in poveljnica gasilcev Freya McCloud se je odpravila na kraj požara. Poveljnica ima načrt in gasilsko vozilo, polno orodja, nima pa časa za razlaganje, podvizati se je treba! Izvleci stožce, pograbi gasilni aparat in pomagaj rešiti dan. Nato si z gasilci privoščite vroč kakav za nagrado in v pripravljenosti na naslednji izbruh ognja.

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60232 Avtomehanično središče

Otroku predstavite zabavno delovno okolje s kulsko avtomehanično delavnico!

Zlezi za volan zabavnega vozila in obišči avtomehanično delavnico! Športni avtomobil odvleci v delavnico na popravilo. Mehaniku Harlu Hubbsu pomagaj popraviti avto, nato pa ga opremi z nekaj dodatne moči. Preden v rezervoar doliješ gorivo, avto še operi v avtopralnici, nato pa pomahaj lastniku, preden se odpelje. V LEGO® Cityju je vedno treba komu pomagati in vedno je treba kaj popraviti. Odlično opravljeno!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60250 Poštno letalo

Pridruži se zračnim storitvam LEGO® Cityja in uporabi perfektno poštno letalo! Zavrti propeler, v pilotsko kabino posedi pilota in naglo vzleti. Izvedi kulske manevre, da boš dosegel manj dosegljiva območja. Je zapadel sneg? Nič hudega! Kulsko letalo je opremljeno za pristajanje na zasneženih tleh. Zdaj lahko izvedeš popoln pristanek in vržeš pismo v nabiralnik! Še en običajen dan za vsakodnevnega junaka!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60252 Gradbeni buldožer

Gradbena ekipa LEGO® Cityja je zelo zaposlena in potrebuje tvojo pomoč. Postavi stožce in opozorilne znake za mimoidoče, nato pa splezaj na stolp in zanihaj rušilno kroglo, da boš podrl zid. TRESK! Sedi v kabino mogočnega buldožerja in vodi žlico, da boš pobral ruševine. Ko boš vse opravil, s prikolice razloži mešalnik betona in sezidaj nov zid. Gradbeniki v LEGO Cityju so vedno zelo zaposleni!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60253 Sladoledarski tovornjak

Ta-ti-ta-ti-ta-ti-tiiiiii! Njama! Prišel je LEGO® City Sladoledarjev tovornjak! Še enkrat se zapelji naokoli na rolki, nato pa jo dvigni, snemi čelado in se s prikupnim kužkom odpravi na posladek. Gospe sladoledarici pomagaj postreči slastne kornete in lučke. Nato zapri strežno okno in ji pomagaj pisani sladoledarski tovornjak premakniti do naslednjega postanka.

V INTERSPARIH IN HIPERMARKETIH SPAR

LEGO 60254 Transporter za dirkalni čoln

Z mogočnim transporterjem za dirkalni čoln se odpravi v pristanišče v LEGO® Cityju. Kulski tovornjak zapelji čisto do vodne gladine in perfektni dirkalni čoln spusti s prikolice. Nato se na krovu pridruži krmarju iz ekstremne ekipe, zapodi se čez valove in postavi nove LEGO City rekorde v hitri vožnji po vodi. Brum! Ko se boš naveličal divjanja, dirkalni čoln odpelji nazaj v hangar. To bo še ena zelo hitra LEGO City dogodivščina!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60255 Kaskaderska ekipa

Pridruži se LEGO® City kaskaderski ekipi, da boste skupaj osupnili gledalce s hitrimi veščinami! Izvedi vožnjo na zadnjih kolesih na štirikolesniku. Nato zaženi motor in se z vso hitrostjo zapelji na klančino. Močno se drži, ko boš letel skozi plamene in se dvignil v zrak, pri pristanku pa bodi res pazljiv, da bo karseda popoln. Kaj pa je to takega? To je le še en običajen dan za junake LEGO Cityja!

V INTERSPARIH IN HIPERMARKETIH SPAR

 

LEGO 60256 Dirkalniki

Pripravi se na izjemno hitro akcijo! Voznika dirkalnikov posedi v njuni vozili. Kateri bo zmagal na dirki? Bo to rdeče-beli avto s superhitrim bencinskim motorjem ali rumeno-modri supertihi električni dirkalnik? S tem osupljivim kompletom LEGO® City Dirkalniki se lahko kar ti odločiš!

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60257 Počivališče ob avtocesti

Zapelji superkulski električni terenec na LEGO® City Počivališče ob avtocesti za hitro polnjenje z energijo Octan E! Priključi ga na polnilnik, dvigni svojo malo čivavo in stopi do prijetne trgovinice, da se oskrbiš s priboljški. Nato zaposlenemu pomagaj, da nalije gorivo v rezervoar kombija s surfarji. To bo res pester dan na LEGO City počivališču ob avtocesti, ki poskrbi za vozila na vse vire energije.

SAMO V INTERSPARIH

LEGO 60258 Avtomehanična delavnica

V avtomehanični delavnici so vsi pripravljeni na delo! Nori mehanik Harl Hubbs popravlja svoj motor na raketni pogon, Tread nekaj vari na svojem dirkalniku, mehanik pa je z vlečnim vozilom pravkar privlekel pokvarjen športni avtomobil. Tačas najbolj ... khm khm ... pošteni prodajalec avtomobilov v mestu v svoji prikolici pripravlja novo akcijo ugodnosti za meščane. Pridruži se zabavi s kulskim kompletom LEGO® City!

SAMO V INTERSPARIH