Točke zvestobe Rosmarino

Zbirajte nalepke za uradno posodo najbolj priljubljenega kuharskega šova v Sloveniji

Zbirajte točke zvestobe od 20. 3. do 11. 6. 2024 z vsakim nakupom nad 10 EUR v trgovinah SPAR, INTERSPAR in SPAR PARTNER ter si zagotovite izdelke Rosmarino po izjemno ugodni ceni.

Za nakup v znesku od 10 do 19,99 EUR prejmete 1 točko zvestobe, za vsakih nadaljnjih 10 EUR končne cene nakupa pa prejmete dodatno točko zvestobe. Za nakup izbranih izdelkov Rosmarino izrežite izpolnjen zbirni kupon in ga ob nakupu predložite pri blagajni.

Točke zvestobe lahko zbirate od 20. 3. 2024 do vključno 11. 6. 2024, zbirne kupone pa lahko unovčite vse do 25 . 6. 2024. Izdelki so na voljo tudi v redni prodaji, a le v času trajanja akcije Točke zvestobe. Redne prodajne cene so oblikovane na podlagi dobaviteljevega priporočenega cenika za leto 2024. Če katerega izmed ponujenih izdelkov začasno ni na zalogi, si pridržujemo pravico do kasnejše dobave.

ZBIRANJE IN UNOVČEVANJE TOČK ZVESTOBE JE MOGOČE SAMO S SPAR PLUS KARTICO.

Pravila prodajne akcije Natisnite zbirno knjižico
Točke zvestobe Rosmarino opis posode

Z inovativno tehnologijo do sproščenega kuhanja


Posoda Rosamarino HexaPro vas bo navdušila, saj so v njej z inovativno hibridno tehnologijo združili prednosti nerjavečega jekla in premazov proti prijemanju. Z njo boste jedi kuhali krajši čas in tako privarčevali energijo, za zdrave obroke pa boste uporabili manj maščob.

Zaradi visokokakovostnih materialov je posoda Rosmarino HexaPro trpežna in odporna na poškodbe. Pri vsakodnevni kuhi in kulinaričnih podvigih pa zagotavlja odlične rezultate.

INOVACIJA

Hibridna tehnologija v posodi Rosmarino HexaPro na inovativen način združi prednosti nerjavečega jekla in sloja proti prijemanju.  

KAKOVOST

Posoda je izdelana iz vrhunskih materialov, zato je odporna na poškodbe in pri vsakodnevni kuhi zagotavlja odlične rezultate.  

PRIROČNOST

Za pripravo okusnih jedi potrebujete manj maščob, kuhanje pa je hitrejše, zato boste prihranili tako energijo kot tudi vaš čas.  

PREFINJENOST

Najfinejše rezanje je enostavno s kuhinjskimi noži, izdelanimi iz vrhunskega japonskega jekla, ki jih krasi damaščanski vzorec.  

OD 22. 5. DO 28. 5. 2024 VAM NAKUP KATEREGAKOLI SPODNJEGA IZDELKA PRINAŠA DODATNE TOČKE ZVESTOBE.

Izbor izdelkov Rosmarino HexaPro, ki jih lahko kupite ugodneje s točkami zvestobe

Režite kot najboljši. Z vrhunskimi japonskimi noži, ki jih odlikuje izjemna ostrina.

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>