Zakaj ne vidite vsebine?

KO REČEM SVEŽE, MISLIM SPAR.

Preverite svežino naše ponudbe in se pridružite številnim kupcem, ki vedo, da je Spar vodilni trgovec v ponudbi kakovostne sveže hrane v Sloveniji.

Vodilni v ponudbi kakovostne sveže hrane

V raziskavi kar 68 % vprašanih povezuje Spar z visoko kakovostjo sveže hrane, kar je občutno višji odstotek povezanosti s to trditvijo, kot pri ostalih trgovcih, ki so bili vključeni in ocenjeni v raziskavi.

Dnevne dostave svežih izdelkov.

Velik nabor lokalnih dobaviteljev.

Najkrajše možne dobavne poti.

Redne kontrole svežine na vseh oddelkih.

Velika izbira svežih živil.

Naše trditve temeljijo na raziskavi, ki jo je v obdobju od 21. marca do 9. aprila 2023 izvedla priznana raziskovalna agencija NielsenIQ. V raziskavi je sodelovalo 1100 oseb, od katerih jih je 712 ocenilo Spar. Vzorec je vključeval moške in ženske, stare med 18 in 65 let, ki so glavni kupci živil in odločevalci o nakupu v gospodinjstvu.

KO REČEM SVEŽE, MISLIM SPAR

PRIPRAVA SVEŽEGA IN OKUSNEGA OBROKA SE NE ZAČNE PRI ŠTEDILNIKU, AMPAK MED POLICAMI V SPARU.

Pri zagotavljanju kakovostne ponudbe svežega sadja in zelenjave dajemo prednost domačim, lokalnim dobaviteljem, svežino na police zloženih pridelkov pa vsakih nekaj ur preverjajo naši prodajalci. Preverite kakovost naše sveže zelenjave tudi vi in se pridružite številnim kupcem, ki vedo, da je Spar vodilni trgovec v ponudbi kakovostne sveže hrane v Sloveniji.

KO REČEM SVEŽE, MISLIM SPAR

KO ZAGRIZETE, OBČUTITE SVEŽINO, SOČNOST IN BOGAT OKUS. VSE TO JE SADJE NAJBOLJŠE KAKOVOSTI, KI GA NAJDETE V SPAROVIH TRGOVINAH.

Pri zagotavljanju kakovostne ponudbe svežega sadja in zelenjave dajemo prednost domačim, lokalnim dobaviteljem, svežino na police zloženih pridelkov pa vsakih nekaj ur preverjajo naši prodajalci. Preverite kakovost našega svežega sadja tudi vi in se pridružite številnim kupcem, ki vedo, da je Spar vodilni trgovec v ponudbi kakovostne sveže hrane v Sloveniji.

KO REČEM SVEŽE, MISLIM SPAR

VONJ HRUSTLJAVE SKORJE SVEŽE PEČENEGA KRUHA JE VONJ PO TOPLINI IN DOMAČNOSTI. TO DOBRO VEMO TUDI V SPARU, ZATO VAS V NAŠIH TRGOVINAH TA VONJ PRIČAKA VSAK DAN, VEČKRAT DNEVNO.

Ker je za nas kakovost sveže hrane na prvem mestu, imamo pri ponudbi kruha in drobnega peciva podnadzorom vse korake od moke do kruha. Poleg izdelkov naših pekarn so vam na voljo tudi številni pekovski izdelki naših partnerjev. Ugriznite v svež kruh iz Spara in se pridružite številnim kupcem, ki vedo, da je Spar vodilni  trgovec v ponudbi kakovostne sveže hrane v Sloveniji.

KO REČEM SVEŽE, MISLIM SPAR

PRI NAKUPU SVEŽEGA MESA JE KLJUČNO ZAUPANJE IN NA KAKOVOST NAŠE PONUDBE SE LAHKO VEDNO ZANESETE.

Vsako jutro, tudi ob sobotah, mesarji v naših trgovinah že navsezgodaj prevzemajo sveže dostavljeno meso. Skrbno ga pregledajo, saj mora biti vsak kos v skladu z našimi visokimi standardi kakovosti, svežine in sledljivosti. Preverite našo ponudbo mesa in se pridružite številnim kupcem, ki vedo, da je Spar vodilni trgovec v ponudbi kakovostne sveže hrane v Sloveniji.

KO REČEM SVEŽE, MISLIM SPAR

LEPO JE OPAZOVATI ŽIVAHEN RIBIŠKI POMOL, NA KATEREM SE ZAČENJAJO DNEVI OB MORJU. V SPAROVIH RIBARNICAH NI DOSTI DRUGAČE.

Vsako jutro na led zlagamo sveže ribe, ki nam jih dostavljajo zanesljivi partnerji z ribiških ladij in iz bližnjih ribogojnic. Svežino strogo kontroliramo v vseh fazah, izbrane ribe pa vam po želji očistimo ter primerno zapakiramo, da ohranijo svežino do priprave pri vas doma. Preverite izjemno svežino naših rib in morskih sadežev tudi vi in se pridružite številnim kupcem, ki vedo, da je Spar vodilni trgovec v ponudbi kakovostne sveže hrane v Sloveniji.

Trajnostni izzivi Nika Škrleca

Kako sadje in zelenjavo čim dlje ohraniti svežo in uporabno?  S tem izzivom se je tokrat soočil vsestranski voditelj Nik Škrlec. Preverite v spodnjih videih, če mu je uspelo.