MAGNIFICO in ljubezen in vse kar paše zraven

Prazniki so že skoraj tukaj in pred nami so najbolj čarobni dnevi leta. Zopet je čas za obdarovanje in zopet je čas za prijetne trenutke v krogu družine in najbližjih.
A poleg praznikov in daril najbolj »paše« ljubezen, kar lahko preverite tudi v naših novih TV oglasih, kjer eden in edini MAGNIFICO prebira vaše praznične želje.

LJUBEZEN in vse, kar paše zraven!

MAGNIFICO in ples

Ko je novoletna smrečica postavljena, darila skrbno zavita, za obloženo mizo pa sedijo tvoji najbližji, je čas, da zavrtiš svojo najljubšo božično pesem in začutiš tisto pravo praznično ljubezen.

Oglejte si video

MAGNIFICO in igrače

Čas je za prebiranje prazničnih želja! Najbolj pridni so svoje želje že pisali Magnificu, mi pa smo jih uresničili na naših policah!

Oglejte si video

MAGNIFICO in okrasitev jelke

Najlepše jelke so okrašene z velikooo ljubezni. Kakšna pa bo letos vaša?

Oglejte si video

MAGNIFICO in darila

Magnifico ima rad takšna z mašnicami, kakšna darila pa imaš najraje ti? Lepo zavita? Velika? Sploh pa takšna, ki prihajajo iz srca?

Oglejte si video
MAGNIFICO, BIO, SPAR

V Sparu vas vedno čaka širok izbor bio izdelkov. Več kot 1900 jih je!

V Sparu Slovenija se zavedamo zahtev in želja sodobnega potrošnika, ki posega po varni in kakovostni hrani, zato smo v naših trgovinah še povečali ponudbo BIO izdelkov. Sledite oznakam »IZBERI BIO«, s katerimi  je v naših trgovinah označenih že več kot 1900 bio izdelkov.  

VIDEO

NAJVEČJI HITI IZ MAGNIFICOVE KUHINJE

Skoraj tako dobro kot na odru ali v studiu se Magnifico znajde tudi v kuhinji. Rezultat dolgih let pristne kuharije in trikov, ki so jih Magnificu zaupale domače kuharice in kuharji je velika zbirka preprostih, a okusnih receptov za vsakdanjo rabo. Nekaj največjih hitov iz svoje kuhinje Magnifico zdaj deli tudi z nami. Uživajte v kuhi in muziki!

OVČJI PAPRIKAŠ

Veste, kako ublažiti okus ovčetine, da bo zares okusna? Tekstura tega mesa je blizu govedini in ima močnejši, specifičen okus, ki ga pri kuhanju paprikaša ublažimo kar z dodajanjem kisa.  

PEČEN PIŠČANEC

Kdo ne obožuje hrustljavega piščanca s sočno sredico? Za takšen rezultat sledite zlatemu pravilu, ki se glasi: »Da bo koža res hrustljava in meso enakomerno pečeno, piščanca pred peko prerežite in razprite!«

ČUFTE S PIRE KROMPIRJEM

Vsi navdušenci nad to jedjo vedo, da čufte ne smejo bit zbite, ampak nežne in rahle, da se kar stopijo v ustih. Prav zato bodite previdni, ko pripravljate maso – zbitosti se najlažje izognete tako, da mase ne pretlačite preveč in ne dodate prevelike količine drobtin.

HOBOTNICA S KROMPIRJEM NA BELO!

Če vam kuha takšnih jedi predstavlja neznanko, vam bo prav prišel nasvet, da se jed v zaključni fazi pripravlja podobno kot rižoto – krompir se počasi zaliva z vodo, v kateri se je prej kuhala hobotnica.

JOTA!

Recept za joto je zelo enostaven, a odlično joto od dobre loči pomemben korak. Vse sestavine - fižol, zelje in krompir kuhajte posebej, skupaj pa jih nato združite v tisti lonec, kjer ste kuhali krompir.   

RIBA PO DALMATINSKO!

V restavracijah nas pri ribi po navadi obsodijo na izbiro žar ali  pečica. S svežim ribjim filejem iz Spara pa lahko doma hitro, preprosto  in v eni sami posodi pripravite krasno, malo drugačno, po morju in soncu dišečo ribjo jed.

Magnificove največje hite poznamo vsi – z njimi smo odraščali, polepšali so nam marsikateri trenutek in se nam usedli v uho in srce.
Tudi Spar ima veliko hitov – s svežino, prijaznostjo, izbiro ter najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno smo že vrsto let prva trgovina po izboru kupcev.
Zdaj ti dve uspešni zgodbi povezujemo v eno. Z njo prihajajo nove ugodnosti, novi izzivi in nova prijetna presenečenja.

Magnifico, SPAR, prijazna postrežba

V vseh naših trgovinah vas čaka prijazna in pozorna postrežba

Želimo si, da obisk trgovine za naše kupce ne bi bil samo servisni postanek - za zaposlene v Sparu je to tudi priložnost, da prisluhnemo vašim željam in potrebam ter jih v največji možni meri izpolnimo.

Dobrodošli!

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Široka izbira, SPAR - prvi in edini

Široka izbira

Kaj pomeni dobra izbira? Za nas v Sparu je to jasno: ne samo raznolika ponudba, ampak tudi v vsaki blagovni skupini ponuditi čim več različnih izdelkov. In to se začne že pri čisto običajnih izdelkih za vsak dan - na primer z moko.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Vse na enem mestu, SPAR - prvi in edini

Vse na enem mestu

Je čas za delo in hitenje in za obveznosti. In je čas za počitek, lagodno posedanje in ukvarjanje s hobiji. Če vam primankuje slednjega, poslušajte Magnificov nasvet: vse svoje nakupe opravite na enam mestu, v Sparu.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Svežina, SPAR - prvi in edini

Svežina

Če se človek v Sparu navadi svežine, potem mu sadje, zelenjava, meso, ribe in sveže pripravljena hrana niso dovolj, ampak nekaj svežega pričakuje na vsakem koraku. Tudi od Magnifica.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu, Ugodnosti, akcije in odlična ponudba , SPAR - prvi in edini

Ugodnosti, akcije in odlična ponudba

Vedno dobro založeni oddelki s svežim sadjem in zelenjavo, prijazno osebje, velika izbira raznolikih izdelkov, cela vrsta ugodnosti, popustov in akcijskih ponudb. Vsemu temu z eno besedo rečemo Spar.

VIDEO
Magnificovi hiti v Sparu

PRVI IN EDINI
Magnificovi hiti v Sparu

Oglejte si naš nov televizijski oglas z Magnificom in njegovimi popularnimi
hiti v glavni vlogi!

VIDEO