Točke zvestobe Rosmarino

Zbiranje nalepk za uradno posodo najbolj priljubljenega kuharskega šova v Sloveniji je zaključeno!

UNOVČEVANJE TOČK ZVESTOBE »ROSMARINO« JE PODALJŠANO DO 31.7. 2024.


ZARADI VELIKEGA ZANIMANJA JE ZALOGA DOLOČENIH IZDELKOV POŠLA. DONAROČILI SMO DODATNE KOLIČINE, KI BODO NA VOLJO PRED IZTEKOM PROMOCIJE.

Izdelki so na voljo tudi v redni prodaji, a le v času trajanja akcije Točke zvestobe. Redne prodajne cene so oblikovane na podlagi dobaviteljevega priporočenega cenika za leto 2024. Če katerega izmed ponujenih izdelkov začasno ni na zalogi, si pridržujemo pravico do kasnejše dobave.

ZBIRANJE IN UNOVČEVANJE TOČK ZVESTOBE JE MOGOČE SAMO S SPAR PLUS KARTICO.

Pravila prodajne akcije Natisnite zbirno knjižico
Točke zvestobe Rosmarino opis posode

Z inovativno tehnologijo do sproščenega kuhanja


Posoda Rosamarino HexaPro vas bo navdušila, saj so v njej z inovativno hibridno tehnologijo združili prednosti nerjavečega jekla in premazov proti prijemanju. Z njo boste jedi kuhali krajši čas in tako privarčevali energijo, za zdrave obroke pa boste uporabili manj maščob.

Zaradi visokokakovostnih materialov je posoda Rosmarino HexaPro trpežna in odporna na poškodbe. Pri vsakodnevni kuhi in kulinaričnih podvigih pa zagotavlja odlične rezultate.

INOVACIJA

Hibridna tehnologija v posodi Rosmarino HexaPro na inovativen način združi prednosti nerjavečega jekla in sloja proti prijemanju.  

KAKOVOST

Posoda je izdelana iz vrhunskih materialov, zato je odporna na poškodbe in pri vsakodnevni kuhi zagotavlja odlične rezultate.  

PRIROČNOST

Za pripravo okusnih jedi potrebujete manj maščob, kuhanje pa je hitrejše, zato boste prihranili tako energijo kot tudi vaš čas.  

PREFINJENOST

Najfinejše rezanje je enostavno s kuhinjskimi noži, izdelanimi iz vrhunskega japonskega jekla, ki jih krasi damaščanski vzorec.  

Izbor izdelkov Rosmarino HexaPro, ki jih lahko kupite ugodneje s točkami zvestobe

Režite kot najboljši. Z vrhunskimi japonskimi noži, ki jih odlikuje izjemna ostrina.

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte