Štartaj Slovenija predstavlja nove izdelke podjetnikov 6. sezone

Za nami je že pet let projekta Štartaj Slovenija in dosežke 32 podjetniških ekip, ki so na naše police trgovin Spar postavili več kot 180 izdelkov, spremljamo z velikim ponosom. V tem času so podjetniki pridobili nova znanja, osvojili nove trge, ustvarili nova delovna mesta, prisluhnili kupcem in razvili inovativne izdelke, ki so popestrili našo ponudbo.

V 6. sezoni projekta na police dodajamo kar 21 inovativnih izdelkov osmih novih podjetniških ekip. Izdelke nove sezone najdete v vseh trgovinah INTERSPAR. Njihove zgodbe in ozadje njihovih izdelkov si boste to jesen lahko ogledali v oddaji na POP TV, kjer bodo podrobneje predstavljeni.

Nabor izdelkov je tudi letos inovativen in trajnostno usmerjen. Od negovalnega kremnega pilinga Bossy cafe, zobnih tabletk Alternative+, brezglutenskih testenin iz sladkega krompirja Batasta, osvežilnega jabolčnega ciderja Malner, do omak za pomakanje Dipsi. Za uravnotežen obrok poskrbijo bio zamrznjeni sojini izdelki Trnulja, za spodbujanje učenja skozi igro poučni eksperimenti Innobox, okusen obrok za pse nudi Feedko.

Veseli smo, da že šesto leto podpiramo svežo podjetniško energijo in dokazujemo, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse!  

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

Na izdelke Štartaj Slovenija ni možno unovčiti kupona - 25% na izbran izdelek, možno pa je unovčiti popust -10% na celotni nakup.