Alla Luigi

Z mesnimi in zelenjavnimi omakami Alla Luigi lahko hitro pripravite okusno kosilo.

ALLA LUIGI

Z mesnimi in zelenjavnimi omakami Alla Luigi lahko hitro pripravite okusno kosilo. Dva različna okusa omak sta pripravljena iz sveže zelenjave in mesa slovenskega porekla, brez ojačevalcev okusa in konzervansov. Omake so narejene po navdihu Luigijeve mame, na pristen italijanski način. Na voljo sta mesna omaka bolognese in veganski ragu.
 
Ne glede na to, ali živite v študentskem stanovanju, z majhnimi otroki ali sami, se boste razveselili omak Alla Luigi, ki jih lahko hitro pripravite doma, kadar vam zmanjka časa ali idej za kuhanje. Izbirate lahko med mesnim in zelenjavnim okusom sestavin lokalnega in italijanskega izvora. Meso izvira iz Slovenije, paradižniki pa so italijanskega porekla. Dva različna okusa omak lahko pripravite na vedno nov način. Omako bolognese lahko uporabite tudi pri pripravi lazanje, z veganskim ragujem pa obložite testo za pico ali ga dodate zrezkom.
 
Omake Alla Luigi so odlična izbira za dni, ob katerih vam primanjkuje časa ali zmanjka navdiha za kuhanje. Pri tem vam ni treba skrbeti za raznolikost okusov in skrite sestavine, ki bi se prikradle v vnaprej pripravljene omake.

LUIGI PETRELLA

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsi podjetniki 4. sezone ostajajo v trgovinah Interspar, izdelki kar petih podjetnikov pa bodo od januarja 2020 na voljo tudi v izbranih trgovinah Spar.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.