Medenka

V vsaki Medenki boste začutili vrhunsko znanje slovenskih čebelarjev in mladostniški navdih.

MEDENKA

Medenka je naravna sladkarija, narejena iz le dveh sestavin, domačega slovenskega medu in sadja. Nastala je z združitvijo inovativnosti in slovenske tradicije. Tradicijo predstavlja slovenski med, inovativnost pa praktična embalaža in dodano sadje, obdelano s postopkom liofilizacije, ki ohrani kar 97% vseh vitaminov.  

V vsaki Medenki boste začutili vrhunsko znanje slovenskih čebelarjev in mladostniški navdih. Predstavlja moderen, naraven in zabaven način sladkanja za naše najmlajše in mlade po srcu. Čeprav gre za sladkarijo, jo lahko uvrstimo na področje prehrane, ki koristi našemu telesu. Medenka je tako odgovor na vprašanje, kako sebi ali svojemu otroku pričarati naravno sladko izkušnjo, po okusu primerljivo s katerokoli drugo sladkarijo. Medenka je priboljšek, ki ne vsebuje rafiniranega sladkorja, konzervansov, aditivov, barvil, želatine ali drugih snovi, ki lahko škodijo zdravju. Posladkajte se s štirimi različnimi okusi. Klasična okusa: Medenka z okusom cvetličnega medu in cimeta ter sadna okusa: Medenka z okusom jagode in Medenka z okusom pomaranče. Najboljša stvar pa je njena preprosta uporaba. Privoščite si jo lahko kjer ­ koli in kadarkoli, ne da bi se umazali.

Pogodba nam bo spremenila življenje, veselimo se in nestrpno pričakujemo prihajajoče leto, saj nam to prinaša nove izkušnje, izzive in prostor v več kot 50 trgovinah Spar in Interspar.

DAMJAN VEBER, ALJAŽ TRŠAR, MIHA JEDLOVČNIK

 

 

CVETLIČNI MED MEDENKA, 13G

MED Z OKUSOM POMARANČE MEDENKA, 13G

MED Z OKUSOM JAGODE MEDENKA, 13G

MED Z OKUSOM LIMONE, 13G