Noela

Noela je krema za nego obraza, ki vsebuje kar 40% polžje sline.

NOELA

Družini Fras, Mileni, Leonu in Aljažu, je na lastni kmetiji uspelo vzgojiti kar 400.000 polžev. Po ugotovitvi, da ima polžja slina izjemno regeneracijsko sposobnost in predstavlja trend v kozmetični industriji, so se odločili, da ustvarijo Noelo – kremo, ki vsebuje kar 40 % polžje sline.

Noela je krema za nego obraza, ki vsebuje kar 40% polžje sline. Zaradi visoke vsebnosti sline ima izjemno regeneracijsko sposobnost. Polžja slina je naraven vir kolagena, hialuronske kisline, elastana, alantoina, antioksidantov, proteinov in vitaminov. Kremi je dodano tudi karitejevo maslo, ki kožo vlaži, mehča in dela prožno, jojobino olje, ki jo varuje pred vplivi okolja, ter naravni antioksidant vitamin E. Polž je edina žival na svetu, ki si poškodovano hišico popolnoma popravi v roku dveh ur, kar je glavni razlog za izredne rezultate kreme, ki vsebuje polžjo slino. Občutek žametne kože se pojavi že nekaj minut po prvem nanosu. Po dolgoročni uporabi (2× na dan) bodo gubice na koži manj izrazite, koža pa bo bolj napeta. Globina gubic okrog oči se zmanjša za več kot 75% v roku 4 –6 tednov. Krema je dermatološko testirana in je primerna za nego ob ­ čutljive kože. Namenjena je tudi za nego kože po depilaciji in britju. Zaradi izredne regeneracijske sposobnosti se lahko uporablja za srbečice, strije in problematično kožo z mozolji in aknami.

Občutke ob spoznanju, da je Noela hit produkt, je težko strniti v nekaj stavkih. Ko te obda občutek veselja, ponosa, sreče, navdušenja, le s težka zadržuješ solze sreče, saj je to nagrada, da so bili ves trud, odrekanje in pozitivna energija prava pot.

MILENA, ALJAŽ IN LEON FRAS

 

 

KREMA ZA OBRAZ NOELA, 50ML

KREMA ZA OBRAZ NOELA AIRLESS, 30ML

KREMA ZA TELO S POLŽJO SLINO, NOELA, 250ML

DARILNI SET KREMA ZA OBRAZ 50ML IN KREMA ZA TELO 2X10ML, NOELA