Odori

Odori je popolnoma naraven pralni prašek v peni za strojno in ročno pranje belega in občutljivega barvnega perila.

ODORI

25-letna magistrica kemije Nina se zaveda, da so za uspeh potrebni predanost, vztrajnost in znanje. Že kot majhna deklica pa je ob babici Joži spoznala tudi, da je narava najboljši izumitelj, in prav z natančnim razumevanjem narave je v svojem laboratoriju ustvarila ekološki pralni prašek Odori – prašek v peni za pranje belega in občutljivega perila, ki ni prijazen samo do narave, ampak tudi do vaše kože.

Odori je popolnoma naraven pralni prašek v peni za strojno in ročno pranje belega in občutljivega barvnega perila. Ne vsebuje fosfatov, encimov, konzervansov, barvil, alkoholov in drugih alergenih sintetičnih dodatkov, zato deluje nežno na kožo. Vse uporabljene sestavine so biorazgradljive, zato je prijazen do okolja. Ne masti odtokov, preprečuje razvoj bakterij ter s svojim delovanjem čisti boben in druge vitalne dele pralnega stroja. Vsebuje surovine 100% rastlinskega izvora, ki niso testirane na živalih. Celoten postopek proizvodnje surovin in samega izdelka je certificiran in nadzorovan. Prašku ni potrebno dodajati mehčalca, saj že sestavine same mehčajo vodo in perilo. Ker vsebuje naravne sestavine, ga je potrebno pred vsako uporabo dobro pretresti. Pri pranju bodite pozorni na temperaturo pranja in odmerjanje! Le tako lahko zagotovite kakovostno pranje. Trdovratne madeže, kot so trava, borovnice, bučno olje, kri, kava in vino, navlažite in nanje pred pranjem nanesite pralni prašek. Pustite delovati 10 –15 minut, zdrgnite na mestu madeža in dobro sperite. Nato operite v pralnem stroju. Perilo ima po pranju prijeten svež vonj po limonini travi ali sivki.

S sodelovanjem pri projektu Štartaj Slovenija sem se zavedala, da v življenju ni ovir. Z jasno zastavljenimi cilji, željo in voljo je vse mogoče. Zame je bila to neverjetna izkušnja, tako na osebnem kot na podjetniškem področju.

NINA SLAPŠAK

PRALNI PRAŠEK ZA BELO PERILO LIMONA ODORI, 25PRANJ, 1,5L

PRALNI PRAŠEK ZA BELO PERILO SIVKA ODORI, 25PRANJ, 1,5L

PRALNI PRAŠEK LIMONA ODORI, 25PRANJ, 1,5L

PRALNI PRAŠEK SIVKA ODORI, 25PRANJ, 1,5L

MILO SIVKA, ROŽMARIN IN OGNJIČ, ODORI, 90G

BALZAM ZA USTNICE ODORI, 5G

BALZAM ZA USTNICE FRANGIPANI, ODORI, 15ML

Spremljajte ODSTRANJEVALEC TRDOVRATNIH MADEŽEV ODORI, 250ML

ODSTRANJEVALEC MADEŽEV LIMETA, ODORI, 250ML, RAZPRŠILKA

ČISTILO ZA KOPALNICO ROŽMARIN, ODORI, 500ML

ČISTILO ZA TLA SLADKA POMARANČA, ODORI, 500ML

ČISTILO ZA STEKLO LIMETA, ODORI, 500ML

UNIVERZALNO ČISTILO POPROVA META, ODORI, 500ML

DETERGENT ZA ROČNO POMIVANJE POSODE CVETLICA, ODORI, 500ML

DETERGENT ZA STROJNO POMIVANJE POSODE LIMETA, ODORI, 500ML