Pokica

Pokica je pokovka, narejena iz posebne sorte gensko nespremenjene koruze.

POKICA

Uroš je že od malih nog oboževal pokovko. Ko se je na potovanju po Ameriki srečal s povsem drugačno pokovko posebnega okusa, si je zadal cilj, da bo nekaj podobnega ustvaril tudi sam. S pomočjo Špele, Alena in Maje je razvil Pokico – pokovko, narejeno iz posebne vrste gensko nespremenjene koruze z značilno okroglo obliko, oblito z različnimi sladkimi in slanimi okusi.   

Pokica je pokovka, narejena iz posebne sorte gensko nespremenjene koruze. Pripravljena je brez olja, zgolj z vročim zrakom, ter je brez umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Gourmet pokovki so dodani slani in sladki okusi in prelivi, ki jo naredijo še bolj hrustljavo in slastno. Pokice so na voljo v petih različnih okusih: klasična Kino Pokica s kakovostnim maslom in morsko soljo, Pokica slanina &dimljena paprika za ljubitelje močnejših okusov, Pokica black &white čokolada, kombinacija žlahtne temne in nežne bele čokolade, in Pokica karamela &arašidovo maslo za sladokusce. Za vse ljubitelje jabolčnega štrudla pa je na voljo Pokica z okusom pravega domačega jabolčnega štrudla s posipom cimeta. Prav takšnega, kot ga pečejo naše mame in babice.

Presrečni smo, da smo dobili priložnost za sodelovanje pri tako izjemnem projektu, ki podpira mlada slovenska podjetja, hkrati pa smo ponosni nase, da nam je uspelo izpolniti vsa pričakovanja.

MAJA LUKAS, ŠPELA LUKAS, UROŠ POŽGAN, ALEN VELCER