Viny&Greta

Viny &Greta so 100% naravni gurmanski vinaigre prelivi, pripravljeni na osnovi izbranega sadja in domačega kisa.

VINY&GRETA

Trije prijatelji, Andrej, Gregor in Andrej, menijo, da je za najslajšo zmago v življenju pomembno ravnovesje. Kot športni navdušenci in gurmani so se odločili, da  zamenjajo svoje kariere za skupno poslovno pot. Ustvarili so Viny&Greta – 100-odstotne naravne  gurmanske vinaigre prelive na osnovi izbranega sadja in domačega kisa.

Viny &Greta so 100% naravni gurmanski vinaigre prelivi, pripravljeni na osnovi izbranega sadja in domačega kisa. Vaše jedi spremenijo v bogate, okusa polne, harmonične jedi, vas pa v vrhunskega šefa, ki razvaja prijatelje, kulinarič­ne sladokusce in otroke. Naravna sladkoba svežega sadja in kislost izbranega domačega kisa pričarata edinstven harmoničen okus z uravnoteženo sadno noto. Vinaigre prelive Viny &Greta se uporablja pri pripravi solat in sestavljenih solatnih krožnikov, odlič­ni so kot dodatek pečenemu mesu, belim ribam ali marinadam in so pika na i sladicam. Drobna skrivnost, ki izvira iz bogate francoske kulinarike, močno spreminja tradicionalne okuse in ustaljene kuharske navade. Pri pripravi solate ne potrebujete dodatnega olja, kisa in soli. Družina Viny&Greta ponuja štiri gurmanske vinaigre prelive, vsakega s svojim edinstvenim značajem. Sadna mango in malina, nežni hruška - vanilija in paradižnik - čili s karakterjem.

Podpis pogodbe je priložnost, ki jo bomo odgovorno izkoristili. Zelo smo veseli in ponosni, da nam je s pomočjo projekta Štartaj Slovenija uspelo pripeljati naše prelive v slovenske domove.

GREGOR BULC, ANDREJ REMŠKAR, ANDREJ KUNEJ