Gogix

Poučna sestavljanka GOGIX krepi ročne spretnosti in umske sposobnosti ter mlajše in starejše sestavljavce vabi v svet konstrukcij.

GOGIX

Poučna sestavljanka GOGIX krepi ročne spretnosti in umske sposobnosti ter mlajše in starejše sestavljavce vabi v svet konstrukcij, kjer lahko sestavljajo brez predpisanih načrtov. Ravni in ukrivljeni sestavljalni elementi omogočajo gradnjo najrazličnejših modelov ter puščajo domišljiji prosto pot. Nastane lahko vse od preproste vrtavke do zahtevnejših večnadstropnih konstrukcij.

Če ni pravil in načrtov za sestavljanje, so otroci prepuščeni svoji domišljiji in spoznavajo svet grajenja konstrukcij z inovativno sestavljanko GOGIX. Ta spodbuja poučno preživljanje prostega časa, logično in kreativno razmišljanje ter prispeva k razvijanju grafomotoričnih spretnosti in prostorske predstave. Zaradi raznolikosti oblik in števila delov sestavljanke so mogoče vedno nove kombinacije, ustvarjanje premikajočih se konstrukcij ter kreiranje družabnih iger. Za še več zabave lahko otroci sestavljajo v družbi in po svojem navdihu naredijo poligon, igrišče za nogomet ali stolp za izstrelitev žogice.

Sestavljanka vsebuje več kot 185 kosov različnih elementov, ki so izdelani iz plastične mase ABS in jih je mogoče reciklirati. Igrača je primerna za odrasle in otroke, starejše od pet let.  

ERVIN PRESIČEK

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsi podjetniki 4. sezone ostajajo v trgovinah Interspar, izdelki kar petih podjetnikov pa bodo od januarja 2020 na voljo tudi v izbranih trgovinah Spar.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.