Magea

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in štirimi različnimi eteričnimi olji.

MAGEA

Magea je krema iz naravnih sestavin s 40 % magnezijevega klorida in štirimi različnimi eteričnimi olji: oljem poprove mete, evkaliptusa, zelenke in limonske trave. Ključna sestavina, magnezij, je eden pomembnejših mineralov, ki vpliva na delovanje našega telesa. Podpira delovanje živčnega sistema, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter delovanju mišic.
 
Za ohranjanje ustrezne ravni magnezija v telesu lahko, poleg uravnotežene prehrane, poskrbite tudi s kremo Magea. Znano je, da se magnezij v obliki klorida hitro vpije ter na telo deluje sproščujoče in blažilno. Krema poleg štirih različnih eteričnih olj, ki se dopolnjujejo po aromaterapevtskem učinku in vonju, vsebuje še kokosovo maslo ekološke pridelave, glicerin in čebelji vosek.

Magea, magnezijeva krema z eteričnimi olji, ne vsebuje umetnih parfumov, arom in barvil. Ni testirana na živalih in ne vsebuje konzervansov. Nanesete jo na izbrani del telesa in jo nežno vmasirate, večkrat na dan.  

ENISA BRIZANI

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsi podjetniki 4. sezone ostajajo v trgovinah Interspar, izdelki kar petih podjetnikov pa bodo od januarja 2020 na voljo tudi v izbranih trgovinah Spar.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.