Moj Sufle

Moj Sufle je predpripravljena in globoko zamrznjena sladica iz 72-odstotne temne čokolade, ki jo pripravite doma v pečici, zato čokoladna sredica ostane tekoča, zunanja skorjica pa mehka in puhasta.  

MOJ SUFLE

Da bi uživali v vrhunski sladici, ne potrebujete spretnosti kuharskega mojstra. Moj Sufle je predpripravljena in globoko zamrznjena sladica iz 72-odstotne temne čokolade, ki jo pripravite doma v pečici, zato čokoladna sredica ostane tekoča, zunanja skorjica pa mehka in puhasta. Ne vsebuje pšenične moke, žit, emulgatorjev ali ojačevalcev okusa.

Sladica, ki si jo po navadi privoščite ob posebnih priložnostih, vam je zdaj na voljo za preprosto pripravo doma – za posebne priložnosti ali pa razvajanje s čokolado kar tako. V enem pakiranju dobite dva modelčka deserta Moj Sufle, ki ju odmrznjena spečete v pečici na programu ventilatorske peke in po 15 minutah pečenja postrežete na krožniku. Pripravljen je iz kakovostne temne čokolade, jajc, masla, sladkorja in koruznega škroba, ne vsebuje pa moke in žit. Čeprav ne vsebuje konzervansov in ojačevalcev okusa, ga lahko v zamrzovalniku hranite eno leto od datuma proizvodnje, odtajanega v hladilniku pa pet dni.

Ker je priprava tako praktična, vam ostane več časa za dekoracijo sladice. Moj Sufle lahko po želji postrežete s kepico sladoleda, stepeno smetano ali sadjem. Čas priprave te vrhunske sladice se skrajša za eno uro, pripravite pa jo lahko, kadar želite in čisto po svojem okusu, ter uživate v čokoladnem razvajanju.

ŠPELA IN ANDREJ MIS

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsi podjetniki 4. sezone ostajajo v trgovinah Interspar, izdelki kar petih podjetnikov pa bodo od januarja 2020 na voljo tudi v izbranih trgovinah Spar.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.