Gaia Naturelle - Kolagen Shot

Kolagen shot je prehransko dopolnilo za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase.

GAIA NATURELLE - KOLAGEN SHOT

Brezskrbna in živahna Anja se je v mladosti soočila z zdravstvenimi težavami, ki so zaradi pomanjkanja hranil pustile posledice na njenem zunanjem videzu. Odločila se je sama poiskati rešitev. Kot diplomirana živilska tehnologinja je ustvarila prehransko dopolnilo Gaia Naturelle Kolagen shot, ki skrbi za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase.

Kolagen shot je prehransko dopolnilo za mladosten videz kože, čvrste nohte in sijoče lase. Omogoča priročen vnos kolagena, hialuronske kisline, MSM-ja in vitaminov za ohranjanje mladostnega videza in vitalnosti. Uporaba je preprosta. Dopolnilo ima okus granatnega jabolka. Prvi učinki so opazni že po nekaj tednih jemanja.

Kolagen je beljakovina, ki predstavlja približno 75 % naše kože. Če ga telo proizvede dovolj, je koža elastična, sijoča, lasje močni in lepi ter nohti čvrsti. Skrbi za prožnost sklepov, za vzdrževanje mišične mase, krepi pa tudi vezi in kite. Po 20. letu starosti začne sinteza kolagena v telesu upadati, vsako leto pade za približno 1,5 %, torej se njegova vsebnost do 45. leta zmanjša za več kot 35 %. Zunanji učinki tega procesa so večja izraženost gub, drobnih linij in suhost kože, krhkejši nohti, suhi lasje brez sijaja in boleči sklepi. Z uživanjem kolagena (daljše časovno obdobje) ohranjate vitalnost telesa in mladosten videz. Poleg kolagena Kolagen shot vsebuje tudi MSM, mineral lepote, ki skrbi za naravno produkcijo kolagena in keratina, vitamin C, ki pomaga pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože, vitamina B6 in E, biotin ter cink, ki prispeva k ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Kolagen shot je priročen za uporabo, saj vsak dan spijete samo eno merico, ki je ni treba predhodno pripravljati. Dopolnilo ima odličen okus po granatnem jabolku, s sladili, brez sladkorjev in maščob.

Lahko rečem, da sem z deljenjem svoje zgodbe pred celo Slovenijo dosegla svoj namen. Pozitivni odzivi na mojo iskreno izpoved, predvsem pa na moj produkt, Kolagen shot, mi pomenijo ogromno. To so občutki, ki si jih želim zapomniti in jih obdržati. Imam ogromno načrtov za prihodnost. Trenutna novost je naravna krema za obraz s pomlajevalnimi učinkovinami.


ANJA BORDON