La Popsi

Sadni zamrznjeni desert La Popsi so prijetna osvežitev in posladek, ki ga lahko uživate brez slabe vesti.

LA POPSI

Neža in Karmen, najboljši prijateljici iz otroštva, sta želeli predvsem sladoled, ki ga bosta lahko brez slabe vesti dali svojima sinovoma. Kljub začetnemu nasprotovanju družine in kilometrom, ki so ju ločevali, sta pogumno razvili sadni zamrznjeni desert iz svežega sadja, La Popsi in dokazali, da če verjameš vase, se da narediti tudi tisto, kar se drugim zdi nemogoče.

Sadni zamrznjeni desert La Popsi so prijetna osvežitev in posladek, ki ga lahko uživate brez slabe vesti. Lahko so poletna osvežitev ali zimska popestritev, nedvomno pa razvredijo vsak piknik ali otroško zabavo. Vseh pet okusov je pripravljenih iz svežega sadja, brez umetnih barvil in konzervansov. Na voljo je tudi poseben okus za odrasle – mojito.

Njihova posebnost je izredno velik delež sadja. Vnos sadja bo s sadnimi zamrznjenimi deserti La Popsi, zlasti za otroke, preprost, zabaven in predvsem okusen. Ker sadni zamrznjeni deserti La Popsi ne vsebujejo glutena ali laktoze, ne bo nihče prikrajšan za dobroto okusov, ki jih ponujajo. Sadni zamrznjeni deserti La Popsi so izdelani izključno iz svežega sadja, kar boste začutili takoj ob prvem ugrizu.

Razvajate se lahko s kar šestimi okusi sadnih zamrznjenih desertov La Popsi – od popolnoma sadnih mešanic: mango, pomaranča-limona, ananas-kivi, bezeg-malina do sadno-mlečnega okusa jogurt-borovnica in alkoholnega luksuza z okusom mojita, ki bo prvovrstna sprostitev za odrasle. Izberite svojo palčko La Popsi in naj se naravna zabava začne.

Letos sva šli iz vrtca, naravnost na faks in s hit produktom greva v službo. Vse to v enem letu. Zrasli sva tako poslovno, kot osebno. Nisva si mislili, da bo La Popsi najbolj prodajan produkt v svoji kategoriji. Uspelo nama je z maksimalno podporo treh najboljših partnerjev. Najin načrt je spomladi predstaviti nov okus in dobro izpeljati prihajajočo poletno sezono.


NEŽA MLAKAR IN KARMEN MEZE

SADNI ZAMRZNJENI DESERT POMARANČA, LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT LIMETA RUM, LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT MALINA, LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT BOROVNICA, LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT MANGO, LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT ANANAS IN KIVI, LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT JOGURT IN JABOLKO, LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT BANANA IN KAKAV LA POPSI, 68G

SADNI ZAMRZNJENI DESERT PASIJONKA IN METIN ČAJ, LA POPSI, 68G

BONBONI BON BON JAGODA, LA POPSI, 30G

BONBONI BON BON ANANAS, LA POPSI, 30G

BONBONI BON BON BANANA, LA POPSI, 30G