Moja presna granola

Moja presna granola je hrustljav hranljiv obrok, ki si ga lahko pripravite za zajtrk, malico ali večerjo.

MOJA PRESNA GRANOLA

Grega in Tina sta z optimističnim pogledom na svet iskala vedno nove izzive in pri tem odkrila posel, v katerem oba resnično uživata. Tinina prva presna tortica ju je pripeljala do presnih sestavin in zemeljskih mandljev, ki so hitro postali ključna sestavina Moje presne granole. Ekološke, presne in veganske dobrote, brez glutena, laktoze, oreščkov in dodanega sladkorja, bodo zadovoljile še tako zahtevne prehranjevalne potrebe.

Moja presna granola je hrustljav hranljiv obrok, ki si ga lahko pripravite za zajtrk, malico ali večerjo. Glavna sestavina so zemeljski mandlji (chufa), ki niso oreški, temveč gomolj rastline tigrova trava. Ekološka, presna in veganska dobrota je na voljo v petih različnih okusih ter je brez glutena, laktoze, oreškov in vsebuje le naravno prisotne sladkorje.

Moja presna granola niso kosmiči, so precej več kot le to. Ker so izdelani s presno pripravo, ohranjajo hranljive snovi. Ključna prednost Moje presne granole pred drugimi kosmiči in njim podobnimi izdelki pa je glavna sestavina, zemeljski mandlji, ki so pravzaprav gomolji rastline tigrova trava ter so bogat vir vlaknin.

S petimi različnimi okusi in dodatki po svojem navdihu si lahko vsak dan pripravite drugačno kombinacijo okusov. Izbirate lahko med Jabolčno pravljico, Nežno jagodo, Hudim kakavom, Pregrešno pomarančo in Zmešano banano. Izbrano Mojo presno granolo prelijte z rastlinskim napitkom, mlekom, jogurtom ali drugim poljubnim prelivom, dodajte svojo skrivno sestavino in pripravljeni ste na »živ« obrok s hranljivimi snovmi. Mojo presno granolo lahko uživate tudi naravnost iz vrečke, na poti, izletu ali kar na domačem kavču.

Nimava še občutka, da se je projekt zaključil, se pa vsak dan uščipneva in vprašava, če je bilo vse to res. Sva še v polnem teku, vsak dan v proizvodnji in veliko na decembrskih promocijah. V prihodnosti želiva še poglobiti sodelovanje s Spar Slovenija, razviti katero od idej in novosti predstaviti kupcem.


GREGA IN TINA TERŠEK

GRANOLA ZMEŠANA BANANA, MOJA PRESNA GRANOLA, 230G

GRANOLA NEŽNA JAGODA, MOJA PRESNA GRANOLA, 230G

GRANOLA PREGREŠNA POMARANČA, MOJA PRESNA GRANOLA, 230G

GRANOLA JABOLČNA PRAVLJICA, MOJA PRESNA GRANOLA, 230G

GRANOLA HUD KAKAV, MOJA PRESNA GRANOLA, 230G

BIO MOKA IZ ZEMELJSKIH MANDLJEV, DROBTINKA, 200G

BIO ZEMELJSKI MANDLJI OLUPLJENI, MOJ PRESNI PRIGRIZEK, DROBTINKA, 80G