Palačinke takoj!

Palačinke takoj! je pripravljena zmes, s katero so palačinke na mizi v le nekaj minutah.

PALAČINKE TAKOJ!

Otroška igrivost Aljaža spremlja že celo življenje. Njegova življenjska pot, prepredena z vzponi in padci, pa je na trenutke umirila njegov lahkotni način življenja in radoživi značaj. Pri tem je Aljaž Deu, z ženo Tino in njunimi tremi sinovi ob boku, ustvaril uspešen posel s pečenjem palačink, naposled pa prišel do slastne ideje o pripravljeni zmesi za palačinke, Palačinke takoj!, s katero so palačinke na mizi skoraj takoj.

Palačinke takoj! je pripravljena zmes, s katero so palačinke na mizi v le nekaj minutah – brez iskanja pravega razmerja med jajci, mlekom in moko ter nepotrebne zmešnjave v kuhinji.  Zmes le zmešate s pravo količino vode in že je nared za pečenje. Izbirate lahko med palačinkami iz bele, ajdove, riževe in polnovredne pirine moke. Ne vsebujejo emulgatorjev ali ojačevalcev okusa.

Z zmesjo Palačinke takoj! bodo palačinke pri roki vedno, kadar si jih boste zaželeli ali kadar bodo po njih vzklikali otroci. Priprava je tako preprosta, da jih lahko otroci pripravijo tudi sami, saj ni treba poznati pravega razmerja med jajci, moko in mlekom. Pripravljena zmes Palačinke takoj! se še posebej izkaže na potovanjih ali počitnicah, saj iskanje sestavin za palačinke ni več potrebno. Pripravljeno zmes le zmešate z vodo in v nekaj minutah bo na krožnikih od 8 do 10 slastnih palačink.

Pri pripravi palačink je različnih okusov nešteto. Gotova zmes Palačinke takoj! je zato na voljo v različnih izvedbah in omogoča, da ustvarite palačinke povsem po svojih željah ali zadovoljite še tako zahtevne palačinkoljubce. S količino dodane vode se lahko odločate, ali boste pripravili debelejše ameriške ali navadne palačinke. Pečene palačinke lahko nadevate tako s sladkimi kot slanimi nadevi, za piko na i pa poskrbite s prelivom ali posipom. Izbirate lahko med pripravljeno zmesjo iz bele, ajdove, riževe in polnovredne pirine moke. Nobena od njih pa ne vsebuje emulgatorjev ali ojačevalcev okusa.

 

Vsi podjetniki smo bogatejši za to res dragoceno izkušnjo in novo znanje, ki smo ga dobili od najboljših. Občutki so vsekakor zmagovalni. Gre za potrditev, da so Palačinke takoj! izdelek, ki je od samega začetka pripravljen za tržišče, saj so ga ljudje takoj vzeli za svojega. Medtem že razvijam nov produkt, se spogledujem s tujino in tam intenzivno iščem priložnosti.


ALJAŽ DEU

ZMES ZA PLAČINKE PŠENICA, PALAČINKE TAKOJ!, 300G

ZMES ZA PLAČINKE AJDOVA, PALAČINKE TAKOJ!, 300G

ZMES ZA PLAČINKE PIRINA, PALAČINKE TAKOJ!, 300G

ZMES ZA PLAČINKE RIŽEVA, PALAČINKE TAKOJ!, 300G

ZMES ZA PLAČINKE PŠENICA, PALAČINKE TAKOJ!, 600G