Uroš in Valentina - Marmela

Marmela je edinstven namaz, ki jo odlikuje velik del sadja in
oreškov ter dodano tekoče slovensko mleko.

UROŠ IN VALENTINA - MARMELA

Z gorečo željo in optimizmom je Uroš prevzel očetovo kmetijo v Vipavski dolini. Z ženo Valentino sta takoj posadila nova drevesa breskev in začela izdelovati marmelade. Ko jima je prijatelj predstavil marmelado iz mleka, kupljeno v Franciji, se je Uroš takoj lotil eksperimentiranja in ustvaril Marmelo, edinstveno kombinacijo mleka z dodanim sadjem ali oreški.

Marmela ni niti marmelada, niti mlečni namaz, je nekaj vmes. Ta edinstven namaz odlikuje velik del sadja in oreškov ter dodano tekoče slovensko mleko. Marmelo lahko namažemo na palačinke ali kruh, dodamo kavi ali sladoledu, okusna pa je tudi preprosto po žlici. Na voljo so okusi pistacije, lešnika, arašida, višnje, breskve in maline, vsi pa so izdelani brez ojačevalcev okusa, barvil ali umetnih dodatkov.

Marmela ponuja nešteto možnosti za užitek v edinstvenih kombinacijah okusov. Lahko vam pričara poznan okus arašidovega masla, ki vam ne bo obtežil želodca. Če ste ljubiteljica ali ljubitelj pistacij, vam namaz Marmela s pistacijo predstavlja edinstveno priložnost, da si pistacijo kar namažete na kruh, palačinko ali druge dobrote. O lešnikovem namazu nam ni treba izgubljati besed, saj kar kriči od dobrote. Prijetna osvežitev za vaše brbončice pa bodo sadni mlečni namazi z višnjo, breskvo in malino, s katerimi boste lahko popestrili kruh z maslom, palačinke ali iz njih ustvarili sadni sladoled kar v domačem zamrzovalniku.

Vse vrste Marmele so izdelane brez ojačevalcev okusa, barvil in umetnih dodatkov. Kot rečeno, nešteto priložnosti za užitek! Pustite se presenetiti.

MARMELADA BRESKEV, UROŠ IN VALENTINA, 400G

MARMELADA JAGODA, UROŠ IN VALENTINA, 400G

MARMELADA MARELICA, UROŠ IN VALENTINA, 400G

MARMELADA MALINOVA, UROŠ IN VALENTINA, 400G

NAMAZ IZ MLEKA BRESKEV MARMELA, UROŠ IN VALENTINA, 240G

NAMAZ IZ MLEKA VIŠNJA MARMELA, UROŠ IN VALENTINA, 240G

NAMAZ IZ MLEKA LEŠNIK MARMELA, UROŠ IN VALENTINA, 240G

NAMAZ IZ MLEKA MALINA MARMELA, UROŠ IN VALENTINA, 240G