Vermipur

Naravno organsko gnojilo Vermipur je namenjeno vzgoji sobnih in balkonskih rastlin.  

VERMIPUR

Naravno organsko gnojilo Vermipur je namenjeno vzgoji sobnih in balkonskih rastlin. Nastane v naravnem procesu razgradnje odmrlega organskega materiala s pomočjo deževnikov, ki ga predelajo v rodoviten humus, poln za rastline pomembnih hranil. Na liter zemlje lončnici dodamo žlico drobno presejanega ekološkega gnojila Vermipur v priročnem pakiranju.

Humus deževnikov vsebuje različne vrste pozitivnih mikroorganizmov in rastline oskrbuje uravnoteženo, skrbi za zdravo rast ter pomaga pri okrevanju oslabljenih in obolelih rastlin. Najbolj kompleksna in kakovostna naravna hranila se sproščajo dolgoročno, rastline pa jih posrkajo, kadar jih potrebujejo, zato ni skrbi, da bi jih z Vermipurjem čezmerno gnojili. Drobno presejanemu gnojilu je dodano še aktivno oglje, ki izboljša strukturo substrata in učinkovito zadržuje vlago. Vermipur je primeren za sejanje, sajenje in vzgojo sadik vseh lončnic ter začimbnic, dišavnic in zelenjave na balkonu, ki jih vzgajamo za domačo uporabo.

Vermipur je primeren za vse vrste sobnih in balkonskih rastlin, z njegovo uporabo se oddaljimo od umetnih gnojil ter naredimo korak k trajnostnemu vrtnarstvu. Zemljo lončnice razrahljajte in na liter zemlje potresite žlico naravnega gnojila Vermipur, nato zemljo dobro zalijte. To ponovite približno vsake tri tedne.

METKA IN FRANK REISER

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsi podjetniki 4. sezone ostajajo v trgovinah Interspar, izdelki kar petih podjetnikov pa bodo od januarja 2020 na voljo tudi v izbranih trgovinah Spar.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.