Zivabowl

Zivabowl je mešanica različnih semen, oreškov in sadja za hitro pripravo uravnoteženega obroka brez žit in dodanega sladkorja.  

ZIVABOWL

Zivabowl je mešanica različnih semen, oreškov in sadja za hitro pripravo uravnoteženega obroka brez žit in dodanega sladkorja. Zivabowl, bogata z vlakninami, omega 3 maščobami in beljakovinami, je hranljiva malica, ki napolni z energijo. Z dodatkom vode ali mleka po izbiri obrok pripravite v dveh minutah. Na policah lahko izbirate med štirimi okusi obroka Zivabowl: malina, cimet, črni ribez in kakav.

Kadar imamo čas le za hitro malico, sladico ali pa načrtujemo uravnotežen obrok, s katerim vzdržujemo zdravo prehranjevanje ali dieto, je Zivabowl optimalna izbira. Osnovna sestavina so semena in oreški, ki so bogat vir zdravih omega maščobnih kislin, zato ugodno vplivajo na zbranost pri delu ali učenju. Mešanici je dodan še indijski trpotec, ki je bogat z vlakninami in ugodno vpliva na delovanje črevesja. Vse glavne sestavine tvorijo hranljiv obrok, brez praznih kalorij in rafiniranega sladkorja, ki dajejo telesu energijo za optimalno delovanje.

Zivabowl okusi so priročno pakirani v vrečkah, zato si jih lahko pripravite tudi v službi ali na počitnicah. Pripravite lahko topel ali hladen obrok tako, da vsebini vrečke primešate od šest do osem jušnih žlic tekočine po izbiri. Primešate vodo, mleko, jogurt, rastlinski napitek ali sladko smetano in počakate dve minuti, da se zgosti. Z dodatki po svojem navdihu si lahko vsak dan pripravite drugačno kombinacijo okusov.  

ŽIVA POGAČNIK

4. sezona Štartaj Slovenija

Aktualna sezona projekta Štartaj Slovenija! Vsi podjetniki 4. sezone ostajajo v trgovinah Interspar, izdelki kar petih podjetnikov pa bodo od januarja 2020 na voljo tudi v izbranih trgovinah Spar.

3. sezona Štartaj Slovenija

Tretja sezona nam je prinesla 8 novih inovativnih izdelkov, od zmesi za palačinke in priljubljenih vitaminov na palčkah pa vse naravnih šamponov, kolagena in balzama za nego pasjih tačk.