Štartaj Slovenija 7. sezona

Že sedmo leto podpiramo podjetniško energijo in ponosno predstavljamo nove izdelke mladih slovenskih podjetnikov!

V 7. sezoni projekta predstavljamo 8 novih podjetniških ekip in 18 inovativnih izdelkov, ki bodo dodatno popestrili že tako raznoliko polico Štartaj Slovenija. Njihove zgodbe boste lahko od oktobra spremljali vsako nedeljo zvečer na POP TV. Letos se bo v vlogi voditelja prvič predstavil Aleš Novak, ki ste ga v prejšnjih sezonah oddaje že spoznali kot preizkuševalca izdelkov.

Izbor letošnjih izdelkov je nadvse svež in inovativen. Od zamrznjene predpečene pice z drožmi Pausa, osvežilnega nefiltriranega jabolčnega soka Heijus, cimetovih rolic z drožmi Love2Bake do prehranskega dopolnila za krepitev imunskega sistema Nutralux. Za sijoče lase poskrbi Silki, za občutljivo kožo Chicatella, za kakovostno nego obraza, telesa in las Clariteca, za trajnostno kuhinjo pa ekološka gobica za pomivanje posode Dantesmile.

Veseli smo, da že sedmo leto podpiramo mlade slovenske podjetnike in dokazujemo, da sami zmoremo veliko, skupaj zmoremo vse!

Izdelki projekta Štartaj Slovenija so na voljo v vseh trgovinah . Izdelki drugih sezon projekta pa so na voljo tudi v izbranih trgovinah SPAR.

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte