SPAROVA zaveza proti draginji: BLOKIRAMO INFLACIJO!

BLOKIRAMO INFLACIJO

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse!  

Blokiramo inflacijo
ZNIŽUJEMO MARŽE

ZNIŽUJEMO MARŽE

Znižujemo marže in vzdržujemo nizke cene. Primerjali smo interne podatke – maržo za živila v odstotkih za obdobje januar do julij 2022 in januar do julij 2021.

V SPARU IMA KAR 93 % IZDELKOV NIŽJO ALI ENAKO REDNO CENO KOT PRI OSTALIH KLASIČNIH TRGOVCIH.

V SPARU IMA KAR 93 % IZDELKOV NIŽJO ALI ENAKO REDNO CENO KOT PRI OSTALIH KLASIČNIH TRGOVCIH, KI POSLUJEJO PO CELI SLOVENIJI: OD TEGA IMA 75 % IZDELKOV NIŽJO CENO in 18 % IZDELKOV ENAKO CENO.

Trditev velja na podlagi opravljenega popisa rednih cen preko 9000 izdelkov priznanih blagovnih znamk s strani neodvisnega podjetja od 1. 7. do 6. 7. 2022. V primerjavo sta vključeni trgovini Mercator in Tuš (popis izveden v Mercator Center Rudnik Ljubljana in Planet Tuš Celje). V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj omenjenih trgovcev.

POPIS JULIJ 2022

Povzetek

MERCATOR

 

TUŠ

 
Skupno število primerljivih artiklov: 9.078   7.561  
SPAR cenejši: 7.585 83,55 % 5.667 74,95 %
Enake cene:
927 10,21 % 1.359 17,97 %
SPAR dražji: 566 6,23 %
535
7,08 %
Popisi prejšnjih mesecev
PREKO 1200 IZDELKOV SPAROVIH BLAGOVNIH ZNAMK IMA ŠE VEDNO ENAKO CENO KOT V ZAČETKU LETA.

PREKO 1200 IZDELKOV SPAROVIH BLAGOVNIH ZNAMK IMA ENAKO ALI NIŽJO CENO KOT JANUARJA

Preverili smo cene izdelkov SPAROVIH BLAGOVNIH ZNAMK  (S Budget, Kakovostna znamka SPAR, Despar, SPAR Natur Pur, SPAR To go, SPAR Premium, SPAR Vital, SPAR Veggie, SPAR free from, SPAR kot nekoč, SPAR enjoy, SPAR Super) na dan 1. 9. 2022.

Preko 1200 izdelkov ima enako ceno kot januarja 2022.

Seznam izdelkov
S-BUDGET

VEDNO VAM JE NA VOLJO VEČ KOT 500 KAKOVOSTNIH IZDELKOV S BUDGET PO NAJNIŽJIH CENAH

Cene izdelkov S Budget so najnižje cene pri nas in so na enakem nivoju kot cene primerljivih izdelkov v diskontnih trgovinah.

VEČ >>

Redna cena - nikjer ceneje

VEČ KOT 700 IZDELKOV PRIZNANIH ZNAMK NE MORETE PO REDNI CENI NIKJER V SLOVENIJI KUPITI CENEJE KOT V SPARU.

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 8. 9. 2022 do 8. 3. 2023 na osnovi popisa, opravljenega od 16. 8. do 31. 8. 2022 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

PRIMERJAVA REDNIH CEN: Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana od 16. 8. do 31. 8. 2022. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 8. 9. 2022 do 8. 3. 2023 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

Seznam izdelkov
Trajno znižano

ŠTEVILNI IZDELKI PRIZNANIH ZNAMK IMAJO NESPREMENJENO TRAJNO ZNIŽANO CENO.

 Projekt Trajno znižano vključuje izdelke priznanih blagovnih znamk, katerih cena je znižana za 6 mesecev. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano veljajo ob nakupu s SPAR plus kartico od 8. 9. 2022 do 8. 3. 2023. V tem obdobju se lahko cena izdelka še dodatno zniža oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke. Prodajalec lahko čas, v katerem je izdelek naprodaj po znižani ceni, tudi podaljša za naslednjih 6 mesecev.

Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Skozi celotno obdobje, ko so izdelki znižani, je ob znižani ceni navedena tudi redna cena izdelka. Število izdelkov z oznako Trajno znižano v posamezni trgovini je odvisno od njene velikosti. Velja za trgovine največjega formata.

Seznam izdelkov