Dober nakup za vse

DOBER NAKUP ZA VSE

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse!
Prepričajte se sami.

SLOVENSKA KOŠARICA – PRIMERJAVA CEN OSNOVNIH ŽIVIL

Primerjava najnižjih rednih cen košarice v Sloveniji (17. 01. 2023)

 

DOBER NAKUP ZA VSE

S-BUDGET

VEDNO VAM JE NA VOLJO VEČ KOT 500 KAKOVOSTNIH IZDELKOV S BUDGET PO NAJNIŽJIH CENAH

Cene izdelkov S Budget so najnižje cene pri nas in so na enakem nivoju kot cene primerljivih izdelkov v diskontnih trgovinah.

Več

Izbor S BUDGET izdelkov z oznako ODLIČNA KAKOVOST

Trajno znižano

VEČ KOT 2.000 IZDELKOV PRIZNANIH ZNAMK IMA TRAJNO ZNIŽANO CENO ŽE OD SEPTEMBRA 2022

Projekt Trajno znižano vključuje več kot 2.000 izdelkov priznanih blagovnih znamk, katerih cena je znižana že od septembra 2022. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano veljajo ob nakupu s SPAR plus kartico. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano se lahko še dodatno znižajo oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke.
Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Skozi celotno obdobje, ko so izdelki znižani, je ob znižani ceni navedena tudi redna cena izdelka. Število izdelkov z oznako Trajno znižano v posamezni trgovini je odvisno od njene velikosti. Velja za trgovine največjega formata.

Seznam izdelkov

Preverite izbrane trajno znižane izdelke!

Redna cena - nikjer ceneje

VEČ KOT 700 IZDELKOV PRIZNANIH ZNAMK NE MORETE PO REDNI CENI NIKJER V SLOVENIJI KUPITI CENEJE KOT V SPARU.

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 8. 9. 2022 do 8. 3. 2023 na osnovi popisa, opravljenega od 16. 8. do 31. 8. 2022 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

Seznam izdelkov

PRIMERJAVA REDNIH CEN:

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana od 16. 8. do 31. 8. 2022. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 8. 9. 2022 do 8. 3. 2023 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

Preverite izbrane izdelke Redna cena - nikjer ceneje!

Vsak teden v naših akcijskih letakih več kot 890* izdelkov v akciji!

Za še ugodnejši nakup v naših trgovinah priporočamo:
-    Spremljanje naših rednih akcijskih letakov, kjer je vsak teden na voljo več kot 890 izdelkov v akciji!
-    Nakupovalni listek z izbranimi izdelki iz akcijskega letaka – priporočamo elektronski nakupovalni listek, ki ga ustvarite v SPAR plus mobilni aplikaciji!
-    Ob koncih tedna še dodatni 10 % popust na nakupu nad 30 €, ki velja tudi na akcijske izdelke iz letaka!  

*Povprečno število akcijskih izdelkov v enem letaku je 898. Povprečje je vzeto iz letakov od 5. 1. do 28. 9. 2022.

 

Prelistajte aktualne letake

Aktualno