DOBER NAKUP ZA VSE

V Sparu nudimo vse, kar potrebujete, obenem pa zagotavljamo dober nakup za vse!
Prepričajte se sami.

DOBER NAKUP ZA VSE

V SPARU IMA KAR 92 % IZDELKOV NIŽJO ALI ENAKO REDNO CENO KOT PRI OSTALIH KLASIČNIH TRGOVCIH, KI POSLUJEJO PO CELI SLOVENIJI: OD TEGA IMA 75 % IZDELKOV NIŽJO CENO in 17 % IZDELKOV ENAKO CENO.

Trditev velja na podlagi opravljenih mesečnih popisov rednih cen preko 9000 izdelkov priznanih blagovnih znamk s strani neodvisnega podjetja od 1. 1. 2022 do 3. 3. 2023. V primerjavo sta vključeni trgovini Mercator in Tuš (popis izveden v Mercator Center Rudnik Ljubljana, Planet Tuš Celje in del Planet Tuš Maribor). V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj omenjenih trgovcev.

JANUAR 2022 - MAREC 2023

Povzetek MERCATOR TUŠ
SPAR cenejši: 80,73% 74,60%
Enake cene: 13,19% 17,06%
SPAR dražji: 6,08% 8,34%

SPAR TRGOVSKA ZNAMKA

Kupujte za 1/3 ceneje! Izdelki SPAR trgovske znamke so v povprečju za več kot tretjino cenejši od primerljivih izdelkov priznanih blagovnih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah.*  

*V primerjavi so bile upoštevane redne cene 182 izdelkov naših trgovskih znamk (Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Splendid in Lovely) na dneve 1. 12. 2022, 2. 2. 2023, 1. 3. 2023 in 1. 4. 2023 ter primerjane s cenami primerljivih izdelkov priznanih znamk, ki so na voljo pri nas in pri drugih trgovskih verigah, na isti dan.  

Več

VSAK TEDEN STA VAM NA VOLJO KUPON ZA NAKUP ENEGA IZDELKA 25 % CENEJE IN KUPON ZA 10 % POPUST* NA CELOTEN NAKUP.

*ob nakupu nad 30 €.

Aktualni kuponi
S-BUDGET

VEDNO VAM JE NA VOLJO PREKO 500 KAKOVOSTNIH IZDELKOV S-BUDGET PO DISKONTNIH CENAH.

Cene izdelkov S Budget so najnižje cene pri nas in so na enakem nivoju kot cene primerljivih izdelkov v diskontnih trgovinah.

Več

Izbor S BUDGET izdelkov z oznako ODLIČNA KAKOVOST

Trajno znižano

VEČ KOT 2000 IZDELKOM PRIZNANIH ZNAMK, ZAGOTAVLJAMO NESPREMENJENO TRAJNO ZNIŽANO CENO DO SEPTEMBRA 2023.

Projekt Trajno znižano vključuje priznane blagovne znamke, katerih cena je znižana vsaj do septembra 2023. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano veljajo ob nakupu s SPAR plus kartico. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano se lahko še dodatno znižajo oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke.
Popusti iz akcije Trajno znižano se ne seštevajo z ostalimi popusti oziroma akcijami, če ni izrecno opredeljeno drugače. Skozi celotno obdobje, ko so izdelki znižani, je ob znižani ceni navedena tudi redna cena izdelka. Število izdelkov z oznako Trajno znižano v posamezni trgovini je odvisno od njene velikosti. Velja za trgovine največjega formata.

Seznam izdelkov
Redna cena - nikjer ceneje

VEČ KOT 700 IZDELKOV PRIZNANIH ZNAMK NE MORETE PO REDNI CENI NIKJER V SLOVENIJI KUPITI CENEJE KOT V SPARU.

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« veljajo od 9. 3. 2023 do 6. 9. 2023 na osnovi popisa, opravljenega od 1. 2. do 3. 2. 2023 v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana.

Ponudba velja do preklica. V času promocije se lahko izbor izdelkov spremeni.

Seznam

PRIMERJAVA REDNIH CEN:

Redne cene izdelkov z oznako »Redna cena – Nikjer Ceneje« smo preverili in primerjali z rednimi cenami enakih izdelkov v trgovinah Mercator Rudnik, Planet Tuš Celje (del Planet Tuš Maribor), Lidl Novo mesto, Hofer Ljubljana in DM Ljubljana od 1. 2. do 3. 2. 2023. V primerjavi so upoštevane redne cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev. V primeru, da boste od 9. 3. 2023 do 6. 9. 2023 v kateri od trgovin Tuš, Mercator, Hofer, Lidl ali DM kupili enak izdelek po nižji redni ceni kot v trgovinah SPAR ali INTERSPAR, vam bomo razliko v ceni povrnili na vašo SPAR plus kartico. Vračilo razlike redne cene ne velja za izdelke, ki so vključeni v akcijo ali drugo cenovno promocijo zgoraj naštetih trgovcev.

Navedeno število izdelkov z oznako “Redna cena-Nikjer Ceneje” velja za trgovino največjega formata. “Nikjer Ceneje” je blagovna znamka podjetja SPAR Slovenija d.o.o..

Vsak teden v naših akcijskih letakih več kot 890* izdelkov v akciji!

Za še ugodnejši nakup v naših trgovinah priporočamo:
-    Spremljanje naših rednih akcijskih letakov, kjer je vsak teden na voljo več kot 890 izdelkov v akciji!
-    Nakupovalni listek z izbranimi izdelki iz akcijskega letaka – priporočamo elektronski nakupovalni listek, ki ga ustvarite v SPAR plus mobilni aplikaciji!
-    Ob koncih tedna še dodatni 10 % popust na nakupu nad 30 €, ki velja tudi na akcijske izdelke iz letaka!  

*Povprečno število akcijskih izdelkov v enem letaku je 898. Povprečje je vzeto iz letakov od 5. 1. do 28. 9. 2022.

 

Prelistajte aktualne letake


1
Trditev se nanaša na naše podatke za obdobje 1. 1. 2022 do 31. 12. 2022.