TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Dobaj Tomaž

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

podravska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Podravska regija

Kmetija se nahaja v čudovitem naravnem okolju blizu mejnega prehoda Jurij, kar so Dobajevi izkoristili za odlično vzrejo perutnine po standardu piščancem prijazne reje. V neposredni bližini zunanje hlevske terase žubori potoček, ki se zliva v prečudovit gozd, ki navdaja okolico z mirom. Lokacija deluje kot zdravilna točka, kar se pozna na sproščenosti in zdravju piščancev. Že 5 let kmetijo vodi Tomaž Dobaj, ki je nasledil očeta Ivana. Tomaž s svojo skrbnostjo in navdušenostjo nad raznolikim vsakdanjikom poskrbi tudi za navdušenost nad novim načinom vzreje.

"Vse skupaj je bolj živahno za živali, več gibanja, naravna svetloba. Prej si odprl vrata hleva, pa si imel občutek, da so piščanci v stresu, sedaj so sproščeni, veseli, radovedni."

Z našim partnerjem Perutnino Ptuj jih veže več kot 38 let sodelovanja. Ob ponudbi, da rejo izboljšajo na standard piščancem prijazna reja, niso imeli nobenih pomislekov. Takoj so prepoznali prednosti in nujo, ki jo sodoben potrošnik pričakuje oziroma zahteva.  

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>