TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Gregorec Martin

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

podravska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Podravska regija

Martin je ponosen na moderno urejen hlev, ki je postavljen v prekrasno okolico Janežovskega vrha. Kmetijo, če ji zaradi lepega videza sploh še lahko tako rečemo, je prevzel pred 4 leti od svojega očeta Antona. Večino del opravi sam, včasih pa se mu pri delu pridruži celotna družina: oče Anton, mama Alenka, žena Vladka, najstarejši sin ter 15 in 12 letni hčerki.

Martin kot največjo prednost piščancem prijazne reje izpostavi svetlobo. "Veliko bolj svetlo je v hlevu. Čisto drug občutek, ko sedaj stopiš v hlev in skozi okna sije dnevna svetloba. Piščanci so veseli. Odlično se odzivajo na izhode na zunanjo teraso. Zelo pozitivna sprememba.

Družini je všeč, da jim delo omogoča veliko skupnega preživljanja časa. "Najrajši smo doma. Zapečkarji smo."

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!