TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Grubelnik Zvonko

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

koroška

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Koroška regija

Grubelnik Zvonko z ženo Janjo v prečudoviti pohorski naravi ob potočku in gozdu, na svežem zraku, poskrbi za odlične pogoje piščancem prijazne reje. Hlev je sodobno urejen. Lep objekt se zliva z naravno okolico, kjer žuborenje potoka vse skupaj še obogati.

Zvonko ima pri delu pridnega in zvestega pomočnika, labradorca Labija. Labi ima razvit izjemen občutek za večerno spravljanje piščancev iz zunanje terase nazaj v hlev. Zvonko opiše, kako se je vsak dan potrebno potruditi, da piščanci lepo gredo nazaj v hlev: "Biti moraš točen, vsak dan ob isti uri. Če zamudiš, že več niso voljni iti nazaj v hlev. Piščanci so zelo radi zunaj. Prija jim svež zrak. Vidiš, kako so zadovoljni." Poudari: "Radi gredo ven."  

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!