TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Jurkovič Davorin

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

pomurska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Pomurska regija

Davorin je pred 4 leti prevzel vodenje kmetije, čeprav je v delo vpet že dvanajst let. Zadnji od petih otrok je poskrbel za tradicijo, ki so ji Jurkoviči so predani že 37 let. Oba hleva sta v celoti prenovljena, zunanja terasa se bohoti z bogato leseno strukturo. Pogledi se razprostirajo proti bližnjemu gozdu.

"Piščanci sedaj, ko je nova vrsta reje, dosti lažje rastejo, ker jih je manj. Bolje se počutijo zaradi nastilja. Davorinu v veliki meri še vedno pomagata starša, žena pa se je odločila, da se družina preseli v Prekmurje k njenim staršem. Davorin izjemno uživa v vsakdanjiku med dvema krajema. Ljubezen do dela pa vztrajno prenaša na svojega 9 letnega sina.

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!