TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Kolar Ivan

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

podravska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Podravska regija

S Perutnino Ptuj sodeluje že več kot 37 let. Ivan in Anica sta se v celoti odločila posvetiti delu na kmetiji, saj je dela veliko, še posebej če želiš delati kakovostno in skrbno. Njune tri hčere so se odločile za življenje v mestu, a se z veseljem spominjajo življenja na kmetiji ter se zelo rade vračajo domov.

"Razlike pri novem načinu reje so res velike. Piščanci so živahni, lepše priraščajo. Več gibanja se kaže v drugačni konstituciji in drugačni teksturi mesa. To je takšno, kot smo ga poznali včasih pri domačih kokoših, ki so se pasle po dvorišču," pravi Anica Kolar. "Piščanci so tudi veliko bolj zdravi. Poglejte njihove noge, kako so zdrave, močne, kako igrive in poskočne so te živali. To kaže, da se dobro počutijo," dodaja njen mož Ivan.

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!