TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Lipovšek Suzana

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

savinjska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Savinjska regija

Suzana svoje življenje podreja potrebam kmetije. Verjame v sodobne prijeme in skrbi za novitete, kljub temu da kmetijska dela večinoma še vedno opravlja oče Anton Zalokar. Pri potrebni prenovi hleva se je takoj odločila za priključitev k rejcem 'piščancem prijazna reja'. Ugotavlja, da ljudje vedno bolj kupujejo izdelke, ki so prijazni do okolja, živali ter predvsem pri mesu vedno bolj prepoznavajo prednosti piščancem prijazne reje. Tako je poskrbela, da je 40 letno sodelovanje z našim partnerjem Perutnino Ptuj postalo še trdnejše.

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!