TO SMO MI, dobavitelji

lokalni dobavitelj

Majcen Branko

dobavitelj
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
no-icon sortiman pridelek
Regija:

podravska

Sortiman:

piščančje meso

Slovenija - Podravska regija

Majcen Branko se je pred 34 leti odločil, da zamenja kariero. Delo v nabavni službi ptujske bolnišnice mu ni več predstavljalo izzivov. Oče dveh otrok je želel bolj samostojno pot in tako je izbral kmetijsko dejavnost. V prvih 4 letih se je v celoti posvetil prašičereji, ki ji je na pobudo mame Marije dodal rejo piščancev. Hlev je iz prvotnih 64 m podaljšal še za 88 m. Predhodnika v družini ni imel, a se je znal prepustiti nasvetom ženinega očeta.

Branko zelo rad dela, še raje po uvedbi standarda piščancem prijazna reja, saj so pogoji za delo zelo izboljšani: manj gostote v hlevu, bolj suho, lažje spremljanje živali. Uživa tudi v urejanju okolice.

Naravnost od pridelovalca

Na naših policah najdete tako pridelke majhnih, idiličnih tradicionalnih kmetij, kot po meri sodobnega kupca pripravljenih živil inovativnih podjetij, seveda pa so v naši ponudbi tudi izdelki dobro poznanih in priljubljenih tradicionalnih blagovnih znamk.

Lokalni dobavitelji

Prednosti lokalne pridelave in samooskrbe z živili se v Sparu zavedamo že dolgo, zato veliko truda in energije vlagamo v dobre odnose s slovenskimi pridelovalci in predelovalci hrane. Preverite izbor naših lokalnih dobaviteljev!